Carrier is een wereldleider op het gebied van high-tech verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen. De experts van Carrier bieden duurzame oplossingen die energie-efficiënte producten, gebouwregelingen en energiediensten integreren voor residentiële, commerciële, detailhandel-, transport- en cateringklanten. Opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning, verbetert Carrier de wereld om ons heen door middel van technische innovatie en milieubewustzijn. Uitgebreide leveranciersinformatie is te vinden op de Carrier Corporate website.

SAP® ARIBA® PROCURE-TO-PAY™

In 2016 heeft Carrier Ariba, Inc. geselecteerd als elektronisch inkoopsysteem voor goederen en diensten. Het Procure-to-Pay-systeem is momenteel beschikbaar voor Carrier Corporation, Carrier Transicold, Carrier Commercial Services, UTEC en Automated Logic. Carrier gebruikt het Ariba®-netwerk om zakelijke documenten uit te wisselen met leveranciers, waaronder inkooporders, inkooporderbevestigingen en verzendingsmeldingen, facturen, credit- en debetmemo's en catalogi.

Bezoek SAP Ariba voor meer informatie over het Ariba-netwerk, de voordelen, het abonnement en de prijzen.

SAP® ARIBA® LIGHT ACCOUNT

SAP Ariba kondigde een innovatie aan van de Light EnablementTM-methode die bekend staat als Light Account. Light Account,of "Interactieve e-mail", is een gratis kanaal voor leveranciers met klanten die inkopen via Ariba. Deze Ariba P2P functionaliteit levert inkooporders (PO's) aan via een, door het systeem gegenereerde, e-mail met eenvoudige facturering, verbeterde PO-e-mail lay-out en de mogelijkheid voor leveranciers om al hun PO's, facturen en betalingsstatus in één enkel portaal te kunnen bekijken. Deze door het systeem gegenereerde PO-e-mail wordt via het Ariba NetworkTM naar leveranciers gestuurd zonder dat er een volledige Ariba Network handelsrelatie met Ariba hoeft te worden opgebouwd. Een Light Account is een gratis optie die deze mogelijkheden biedt:

  • Bekijk alle orders, facturen en betalingen in één portaal
  • Verzend bestelbevestigingen
  • Maak facturen en dien deze in op basis van orders
  • Ontvang factuur en betalingsstatus
  • Verzend een PO-kopie naar uw e-mailaccount voor factuurverwerking

Een internetverbinding en een webbrowser zijn nodig om een orderbevestiging te genereren en een factuur in te dienen.

Om u op weg te helpen, heeft Carrier het volgende trainingsmateriaal ter beschikking gesteld.

Disclaimer
Ariba is een onafhankelijke leverancier en niet de agent, vertegenwoordiger of partner van Carrier. Carrier wijst uitdrukkelijk de aansprakelijkheid af voor diensten, handelingen of het niet handelen van welke aard dan ook door Ariba.

De link naar de websites van Ariba betekent geen goedkeuring door Carrier van Ariba of hun producten of diensten. Carrier is niet verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid of toereikendheid van de inhoud van de informatie op de Ariba-websites.