Skip to main content
HVAC oplossingen met het BluEdge serviceplatform

Om uw prestaties te maximaliseren, uw investeringen te optimaliseren en uw HVAC-systeem up-to-date te houden.

Bekijk de video

Samenwerken met Carrier Commercial Service voor uw service- en lifecycle-behoeften betekent de zekerheid dat elk facet van uw investering zorgvuldig wordt bewaakt, geanalyseerd, onderhouden en gedocumenteerd.

Met Carrier beschikt u niet alleen over de meest innovatieve apparatuur in de bedrijfstak, maar heeft u bovendien een betrouwbare partner die een zorgeloos gebruik kan garanderen gedurende de lifecycle van uw apparatuur via het BluEdge serviceplatform van Carrier.

BluEdge Services
 

24/7 Noodhulp en voorrang

Klanten met een servicecontract krijgen voorrang bij servicevragen met spoed, 24/7.

Digitale connectiviteit

Met ons digitale connectiviteitsplatform dat door Abound HVAC Performance wordt aangestuurd beschikking Carrier-klanten over de voordelen van voortdurende monitoring, alarmbeheer en proactieve inzichten zodat onze teams en uw teams problemen kunnen zien voordat deze zich voordoen.

IAQ aanbiedingen

Bewaak continu verschillende luchtkwaliteitsparameters en -omstandigheden op veranderingen waardoor aanpassingen kunnen worden uitgevoerd om de binnenluchtkwaliteit op gezondere niveaus te houden.

Jaarlijks preventief onderhoud

Onze technici voeren uitgebreid onderhoud uit in de stilstandmodus van de machine waarmee lange levensduur en hogere betrouwbaarheid worden gewaarborgd wanneer deze weer in bedrijf wordt genomen. Opstartdiensten voor koelings- en verwarmingsapparatuur zorgen voor optimale seizoensprestaties.

Bedrijfsinspecties

Carrier voert grondige inspecties uit op uw apparaten en past deze aan voor een soepele en efficiënte werking.

Preventief onderhoud

Vooraf geplande terugkerende preventief onderhoudsbeurten, eenmaal per jaar of zoals aanbevolen. Dit onderhoud is bedoeld om de machine op niveau van de fabrieksnormen te houden en bereidt de apparatuur voor op een effectieve, betrouwbare en efficiënte werking. Voorbeelden daarvan zijn onder andere batterijreiniging, borstelen van de buizen, filters vervangen en meer.

Predictive onderhoud op locatie

Geavanceerde diagnoseopties op locatie leggen verborgen problemen bloot voordat deze noodgevallen worden, en het plannen van reparaties op tijden die u het beste uitkomen.

Ongeplande reparaties, onderdelen en arbeidstijd

Reparaties of vervangen van bewegende onderdelen en onderhouds- componenten die onverwacht een fout vertonen.

Retrofit aan het einde van de levenscyclus

Verbeter de globale systeemefficiëntie door apparatuur en het koelinstallatiesysteem volledig te vervangen wanneer de bruikbare levensduurdatum nadert.

BluEdge is een hoogwaardige lifecycle-solution met aanpasbare plannen voor topprestaties en een lange levensduur van uw apparatuur met ongeëvenaarde expertise en de nieuwste technologie voor de komende jaren.

Core
Een voordelige oplossing voor klanten met een connected koelmachine en die standaard onderhoud behoeven. Met ons Core Plan kunnen wij u service leveren met een combinatie van online en on-site aanwezigheid.

Enhance
Als u op zoek bent naar volledig preventief onderhoud, waar on-site aanwezigheid wordt gecombineerd met een hoge connectiviteit op afstand, dan past ons Enhance Plan waarschijnlijk beter bij uw situatie. Wij zullen de levensduur, de productieve tijd en de prestaties van uw apparatuur maximaliseren met een passende onderhoudsformule voor al uw HVAC-activa.

Elite
Ons Elite Plan is het ultieme zorgeloze, betrouwbare programma voor klanten die op zoek zijn naar het hoogste niveau van betrouwbaarheid van de apparatuur, ook met betrekking tot productieve tijd en fiscale zekerheid. Dit plan is inclusief het repareren of vervangen van onderhoudbare defecte onderdelen en er kan desgewenst een uitgebreid noodkoelingplan worden opgezet.

abound_vertical_HVACPerformance_w_300_rgb

Verbeter de productiviteit met realtime meldingen over de gezondheid van machines en analyses voor aangesloten HVAC-activa die data-on-demand leveren op mobiel en web. Abound HVAC Performance maakt digitale connectiviteit mogelijk binnen al onze BluEdge-serviceniveaus op maat.

Neem contact op met uw Carrier commercieel medewerker, vul ons contactformulier in of bel naar 088 567 67 00 als u BluEdge wilt aanschaffen.

Veelgestelde vragen

Abound HVAC Performance is een oplossing die beschikbaar is voor de drie niveaus van het BluEdge-serviceplatform (Core, Enhance, Elite). Het biedt digitale oplossingen waarmee uw team de lifecycle en resultaten van uw HVAC-systeem kan Visualiseren, Adviseren en Optimaliseren via uitgebreide situatieoverzichten, en beter advies kan geven over hoe u uw HVAC-apparatuur en systeemoptimalisaties kunt beheren met het oog op belangrijke resultaten zoals operationele tijd en comfort.

Abound HVAC Performance kan de productiviteit verbeteren door real-time meldingen en analyses over de machinetoestand van de connected HVAC-assets met data-on-demand via mobiel en Internet. Afhankelijk van het serviceniveau kan Abound HVAC Performance een 24/7 Command Center, een overzichtelijke Klantportaal en een digitaal situatieoverzicht bieden met real-time gegevens en meer geavanceerde analyses.

Abound HVAC Performance is een oplossing die service/onderhoudsovereenkomsten aanvult en beschikbaar is voor de drie serviceniveaus van het BluEdge-serviceplatform (Core, Enhance, Elite). Deze aanbiedingen variëren afhankelijk van het globale BluEdge-serviceniveau waarvoor uw team een serviceovereenkomst afsloot. Abound HVAC Performance kan worden toegevoegd aan een BluEdge-serviceovereenkomst of afzonderlijk worden aangeschaft.

Ja. Onze Abound HVAC Prestatieniveaus kunnen afzonderlijk worden toegevoegd aan elke serviceovereenkomst, ongeacht het niveau.

Er is een breed scala aan koelmachines, warmtepompen, droge koelers, rooftops, LBK's en CCU'S die compatibel zijn met Abound HVAC Performance.
Neem contact op met uw account manager van Carrier om te verifiëren of uw apparatuur hiervoor in aanmerking komt.

Elke locatie is anders en het installeren van de connected-services box neemt slechts enkele uren in beslag voor de meeste locaties. Na het installeren verzorgen onze experts het inwerkprogramma op afstand. De klanten ontvangen een e-mail met alle inloggegevens.