Skip to main content
office-man-working-on-laptop_c office-man-working-on-laptop_sq

Kantoorgebouw

Carrier-producten en -systemen kunnen bijdragen aan het reduceren van het totale energieverbruik van gebouwen, zoals is vastgelegd in Europese richtlijnen en wetgeving; dit geldt niet alleen voor nieuwe projecten, maar ook voor renovatieprojecten.
carrier-application-office-3D-view_nl

Belangrijkste voordelen

carrier-icon-green-building
Green Building-benadering

Carrier-oplossingen bieden niet alleen efficiëntie om het totale energieverbruik van het gebouw te reduceren, maar zijn ook ontwikkeld voor eenvoudige systeemintegratie: pompen met variabel toerental voor efficiënte werking, tijdschema's, dubbel instelpunt en werking in nachtmodus om de werking van de koelmachine te optimaliseren in aansluiting op de vereisten van het gebouw, verschillende communicatieprotocollen en bewaking op afstand om te zorgen voor consistente efficiëntie gedurende de gehele levensduur van de apparatuur.

carrier-icon-euro
Gedeeltelijk vrije koeling

Voor toepassingen met een gemiddelde koelvraag gedurende het hele jaar, met inbegrip van het koude seizoen, kunnen de units worden uitgerust met een gepatenteerd, vrij DX-koelingssysteem van Carrier met een speciale pomp die tijdens winterbedrijf de compressor in een of beide koudemiddelcircuits overbrugt. Werking zonder glycol, geen extra vrije koelingsbatterij. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.

carrier-icon-thermostat
Comfortbeheer

In open ruimten en afzonderlijke kantoren kan het comfort worden gepersonaliseerd en geregeld op grond van de bezetting. Het Aquasmart®-systeem beheert zonering, bezetting en ruimtetemperatuur van gebouwen overeenkomstig de behoeften. Het systeem biedt toegang op afstand (WebCTRL®) en registreert historische gegevens van de HVAC-apparatuur.

carrier-icon-two-screens
Systemen voor klimaatbeheersing
Carrier ontwerpt, construeert en implementeert aangepaste TES-oplossingen (opslag van thermische energie) voor HVAC-systemen met een piekkoelingsvraag van > 500 kW. De TES-oplossing is 100% compatibel met slimme netwerken en reduceert het vermogen van de koelmachines met 30% tot 70%, stelt de koelproductie veilig en optimaliseert het comfort van de gebouwgebruikers.Ontdek onze producten voor kantoorgebouwen

Praktijkvoorbeeld

carrier-case-study-skanska-building_c
Skanska Rashleigh Weatherfoil Ltd