Skip to main content
modern-multilevel-shopping-center_c

Retail

Winkelcentra vereisen uiteenlopende koelings-, verwarmings- en luchtbehandelingsoplossingen voor kleine tot grote winkeloppervlakten en winkelconfiguraties. Of er nu behoefte is aan gecentraliseerde of gedecentraliseerde systemen, Carrier biedt een ruim assortiment energie-efficiënte producten en oplossingen die voldoen aan de eisen van ontwerpers en installateurs.
carrier-application-commercial-center-3D-view_nl

Belangrijkste voordelen

carrier-icon-small-building
Voor bescheiden/gemiddelde individuele behoeften
Rooftops zijn kosteneffectieve, zelfstandige airconditioningsoplossingen voor retailtoepassingen en/of magazijnen. Deze systemen zijn ontworpen voor installatie buitenshuis en bieden een eenvoudige, veelzijdige oplossing voor zowel nieuwe gebouwen als renovatiegebouwen. Een reeks typen en opties voorziet in koeling, verwarming en ventilatie en kent een verscheidenheid aan systeemontwerpen, variërend van ontwerpen met constant volume tot ontwerpen met variabel volume.
carrier-icon-large-buildings
Voor grotere centra
Gecentraliseerde koelsystemen en luchtbehandelingsunits distribueren gekoeld water en behandelde ventilatielucht naar het winkelcomplex. Afzonderlijke winkels selecteren de terminals voor gekoeld water of de luchtbehandelingsoplossingen uit één stuk die het meest geschikt zijn voor hun comfort en hun interieurontwerp.
carrier-icon-energy-recovery-blue
Warmteterugwinning
Carrier biedt een reeks warmteterugwinningsopties, met inbegrip van zeer efficiënte warmteterugwinningsoplossingen voor op het dak en luchtbehandelingsunits. Deze kunnen bijdragen aan gereduceerd gebruik van verwarmingsenergie of vervangen in sommige gevallen componenten die alternatieve brandstoffen gebruiken.
carrier-icon-indoor-air-quality
Kwaliteit van de binnenlucht
Carrier-oplossingen kunnen helpen om een uiterst geregeld microklimaat te handhaven door de temperatuur- en vochtigheidsniveaus te reguleren en te zorgen voor optimale kwaliteit van de binnenlucht (filtratie-efficiëntieniveaus, beheer van CO2-niveaus).
carrier-icon-two-screens
Systemen voor klimaatbeheersing
Carrier ontwerpt, construeert en implementeert aangepaste TES-oplossingen (opslag van thermische energie) voor HVAC-systemen met een piekkoelingsvraag van > 500 kW. De TES-oplossing is 100% compatibel met slimme netwerken en reduceert het vermogen van de koelmachines met 30% tot 70%, stelt de koelproductie veilig en optimaliseert het comfort van de gebouwgebruikers.Ontdek onze producten voor winkelcentra