Skip to main content
hospital-senior-female-patient-doctor-nurses_h

Gezondheidszorg

Eigenaren van ziekenhuizen en facilitaire teams zullen gemoedsrust, efficiëntie, betrouwbaarheid en comfort vinden in de mogelijkheden van Carrier om het hoofd te kunnen bieden aan koelings- en verwarmingsuitdagingen voor zowel gezondheidszorginstellingen als onderzoekslaboratoria.
carrier-application-hopital-3D-view_nl

Belangrijkste voordelen

carrier-icon-indoor-air-quality
Luchtkwaliteit
Carrier-oplossingen kunnen helpen om een uiterst geregeld microklimaat te handhaven door de temperatuur- en vochtigheidsniveaus te reguleren en te zorgen voor optimale kwaliteit van de binnenlucht (filtratie-efficiëntieniveaus, beheer van CO2-niveaus).
carrier-icon-euro
Vrije koeling
Bij toepassingen in de gezondheidszorg met 24/7 bedrijf kan er gedurende het gehele jaar een vraag naar koeling bestaan. Units die zijn voorzien van een gepatenteerde vrije DX-koeling van Carrier, kunnen aanzienlijke energiebesparingen geven zonder dat er glycol of extra vrije koelbatterijen en regelingen hoeven te worden gebruikt.
carrier-icon-energy-recovery-blue
Warmteterugwinning
Carrier biedt een assortiment warmteterugwinningsopties, met inbegrip van zeer efficiënte warmteterugwinning op luchtbehandelingsunits en desuperheaters of warmteterugwinningscondensors op koelsystemen, om bij te dragen aan een verminderd verbruik van verwarmingsenergie.
carrier-icon-two-screens
Systeemregeling
Ziekenhuizen beschikken vaak over speciale controleruimten om de correcte werking van alle apparatuur in het gehele gebouw te bewaken. Dankzij de beschikbaarheid van communicatie-interfaces met een open protocol kan Carrier-apparatuur eenvoudig worden geïntegreerd in het gebouwenbeheersysteem op locatie. Dankzij Carrier® PlantCTRL™ kunnen eigenaren en installatiebeheerders profiteren van geoptimaliseerde regeling van de installatieruimte met het HVAC-systeem om het energieverbruik te verminderen en zorg te dragen voor continue levering van comfort en luchtkwaliteit. Bovendien ontwerpt, construeert en implementeert Carrier aangepaste TES-oplossingen (opslag van thermische energie) voor HVAC-systemen met een piekkoelingsvraag van > 500 kW. De TES-oplossing is 100% compatibel met slimme netwerken en reduceert het vermogen van de koelmachines met 30% tot 70%, stelt de koelproductie veilig en optimaliseert het comfort van de gebouwgebruikers.Ontdek onze producten voor ziekenhuizen