Skip to main content
carrier-bluedge-service-technician-maintenance_h carrier-bluedge-service-technician-maintenance_sq

Preventief & predictief onderhoud

Technische systemen van allerlei aard hebben planmatig onderhoud nodig voor de beste prestaties. Er moet altijd een onderhoudscontract worden afgesloten, vanaf het kleinste tweedelige airconditioningsysteem tot installaties met meerdere koelmachines op meerdere locaties. Carrier biedt een zorgvuldig beheerd servicepartnerschap aan om ervoor te zorgen dat u precies de serviceoplossing krijgt die aan uw behoeften en aan uw regelgeving voldoet.
BluEdge-serviceplatform en preventief onderhoud

Bij Carrier zijn we overtuigd dat partnerschappen op lange termijn de basis vormen voor een buitengewone service. Wij helpen u om meer inzicht te krijgen in de behoeften van uw bedrijf. Ons BluEdge serviceplatform heeft als opzet u te helpen te voldoen aan uw eisen en uw apparatuur efficiënt te laten werken. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een programma op maat dat aansluit op uw specifieke doelstellingen en behoeften.

carrier-bluedge-service-platform

Download de brochure

We onderhouden alle merken.
Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van onderhoud van alle verwarmings-, ventilatie- en koelinstallaties van alle belangrijke fabrikanten en een uniek technisch begrip van elk systeem.

Het BluEdge Service Platform

 • zorgt ervoor dat uw apparatuur regelmatig wordt geïnspecteerd, correct werkt en dat alle OEM onderhoudsprocedures worden gevold;
 • maximaliseert de levensduur, gebruikstijd en prestaties van uw apparatuur;
 • verlaagt uw energiekosten dankzij een goed preventief onderhoud;
 • zorgt voor budgettaire zekerheid en maakt een betrouwbare fiscale planning mogelijk;
 • vermindert het risico van onverwachte stilstanden dankzij een proactief onderhoud.
Download de brochure
carrier-predictive-maintenance-screens
Serviceportaal van Carrier Digital

Carrier zet zijn innovatietraject voort met het Europese Portaal van Carrier, exclusief bestemd voor alle klanten met een servicecontract zonder bijkomende kosten. Dankzij deze digitale informatieoplossing kunt u cruciale informatie vinden om uw beslissingen te verbeteren met betrekking tot gebouwbeheer.
Met onze drie niveaus van ABOUND™ HVAC Performance kunt u uw plan aan uw behoeften aanpassen met behulp van functies zoals toegang op afstand tot uw connected apparatuur, maandelijkse en jaarlijkse rapportage en zelfs gegarandeerde service.

carrier-gauge-icons

Duidelijk leesbare dashboards die informatie geven over de levensduur en de prestaties van de apparatuur en over de bedrijfsomstandigheden

carrier-hammer-wrench-icon

Snellere probleemoplossing en de mogelijkheid voor diagnosestelling op afstand. Verminder ongeplande stilstand dankzij preventive en predictive maintenance

carrier-hand-touching-cog

Extra zorgeloosheid tijdens het servicecontract voor het eerste jaar, zodat u verzekerd bent van een goede verzorging van uw apparatuur en een lange levensduur

carrier-exclamation-point-in-gear

Betere plannen en soepel OPEX-beheer door reparatiekosten te anticiperen, kleinere reparaties eerder uit te voeren om latere grotere reparaties te voorkomen

predictive-vibration-analysis
Trillingsanalyse

Dankzij de geavanceerde machine learning technology van Augury, levert Carrier een oplossing voor trillingsanalyse voor preventief onderhoud, die nu beschikbaar is met ons Abound™ HVAC Performance aanbod en is opgenomen in alle serviceovereenkomsten. Carrier kan meer uptime realiseren en de prestaties van de uitrusting voor klanten verbeteren door gebruik te maken door toonaangevende trillingsanalyse en voorspellende diagnosetechnieken.

Gebaseerd op het idee dat elke machine een unieke akoestische vingerafdruk heeft, luistert de universele diagnostische oplossing naar uw draaiende assets, analyseert de data en zorgt in-house voor een nauwkeurige en werkbare diagnose . De draagbare diagnose-oplossing Auguscope™ van Augury legt expertise op het gebied van machinediagnose in de palm van de hand van de technicus. De initiële gezondheidsanalyse van de machine is binnen enkele minuten uitgevoerd, met geverifieerde voorspellende diagnose en onderhoudsaanbevelingen samengevat in een rapport binnen 72 uur.

Meer informatie
BluEdge® Service voor het eerste jaar - ALLE ONDERSTEUNING DIE U NODIG HEEFT VANAF DAG ÉÉN

Wanneer u bepaalde units koopt die hiervoor in aanmerking komen, heeft u recht op onze aanvullende BluEdge Service voor het eerste jaar. De BluEdge Service voor het eerste jaar geldt voor de drie niveaus van ons BluEdge contract en heeft uw gemoedsrust als doel.

Dit is inclusief de minimaal vereiste inspecties door gecertificeerde Carrier technici voor de wettelijke naleving. Ook krijgt u een hoge prioriteit toegekend voor niet geplande service. Voor het volledige aanbod van ons BluEdge-serviceplatform kunnen we, op basis van uw behoeften, de beste oplossing samen stellen.

Uw installatie zal tevens IoT-geschikt zijn zodat u gebruik kunt maken van onze bewakingsexpertise op afstand, met een jaarverslag inbegrepen.

MET DE SERVICE VOOR HET EERSTE JAAR HEEFT U RECHT OP:

 • Minimaal één F-Gas controle door een gecertificeerd technicus voor de naleving van de wettelijke vereisten.
 • 24/7 support bij noodgevallen indien deze lokaal beschikbaar is.
 • Controle van de goede werking en de juiste instellingen tijdens de inloopperiode.
 • Één jaarverslag via ons digitale platform.

Onze Service voor het eerste jaar biedt u meer gemoedsrust en verzekert u ervan dat uw nieuwe installatie de komende jaren hard voor u en uw faciliteit zal werken.

Meer informatie
Predictief onderhoud

Als apparatuur onverwacht stilvalt, krijgt u te maken met stilstand en mogelijk ook ongemakken voor de gebruikers. Met predictief onderhoud kent u potentiële problemen voordat een storing optreedt. Zo krijgt u de luxe om reparaties in te plannen voordat ze erg duur worden — en op een tijdstip dat ze u of de gebruikers van uw gebouw niet hinderen. Met behulp van de beste testmogelijkheden en technologieën kunnen we verborgen problemen in gebouwen opsporen of uitsluiten. Daardoor kunnen we u helpen om:

 • kleine problemen goedkoop te ontdekken, identificeren en corrigeren voordat ze leiden tot complexe en duurdere reparaties.
 • nodeloze stilstanden en hinder of ongemakken voor de gebruikers te vermijden.
 • continue productie te garanderen als de apparatuur gebruikt wordt in procestoepassingen.
 • energiekosten onder controle te houden.
 • de gebruiksduur van de apparatuur te verlengen en kosten voor vervanging uit te stellen.
Als uw servicepartner ondersteunt Carrier u gedurende de levenscyclus van uw…

Gebouw


carrier-gebouw-tekening

HVAC-installaties


carrier-installatieschema

Apparatuur


carrier-koelmachine-tekening
We passen ons serviceaanbod voortdurend aan uw behoeften aan
Neem contact met ons op voor meer informatie
SERVICE AANVRAGEN

Overige services

carrier-bluedge-service-technician-on-site-commissioning_h
Inbedrijfstelling
Efficiënte werking die zorgt voor de langst mogelijke levensduur van uw apparatuur, begint met de inbedrijfstelling van de apparatuur. Onze technici combineren kennis en ervaring om het hoogste niveau van technische uitmuntendheid te bieden.
carrier-bluedge-service-technician-warranty_h
Garantie
Na inbedrijfstelling wordt Carrier-apparatuur gedekt door garantie. Regelmatig onderhoud van de koelmachine is van wezenlijk belang om te kunnen voldoen aan de fabricagegarantievoorwaarden van Carrier. Voor een verlengde garantie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Carrier-servicekantoor.
bluedge-service-agreements
CARRIER SERVICEOVEREENKOMSTEN
Serviceplannen die uw installatie elke dag beschermen