Skip to main content

Digitale connectiviteit en connected koelmachines

maximaliseren de HVAC-bedrijfsuren en uw gemoedsrust

Vraag informatie aanopen_in_newOpens in a new window

 
carrier-the-latest-in-digital-connectivity
Het nieuwste in digitale connectiviteit en Remote Control voor uw commerciële HVAC-apparatuur

BluEdge®, Carrier's beste service-aanbod in zijn klasse omvat aanpasbare plannen om de topprestaties en een lange levensduur van uw apparatuur te garanderen. De Carrier BluEdge serviceformules komen met een menselijke begeleiding van ongeëvenaarde deskundige technici en de nieuwste toonaangevende technologieën.

Met ons digitale connectiviteitsplatform dat door Abound HVAC Performance wordt aangestuurd beschikt u over alle voordelen van voortdurende remote control, alarmbeheer en proactieve inzichten zodat problemen worden gezien voordat ze zich voordoen om uw investering te beschermen.

abound_horizontal_HVACPerformance_300_rgb

bluedge-command-center-techs-16x9
De redenen om Digitale connectiviteit via Abound HVAC Performance te gebruiken

U profiteert van onze inzichten van de volgende generatie om uw bedrijfsuren te verbeteren, mogelijke storingen te voorspellen en de bedrijfskosten te verlagen.

  • U maximaliseert het aantal bedrijfsuren: snellere, nauwkeurigere diagnoses en reparaties
  • U maximaliseert de prestaties en lifecycle van apparatuur: door proactieve en preventieve inzichten
  • U beperkt ongeplande uitgaven: de juiste service op de juiste tijd en een verbeterde kostenvermijding
  • U verbetert de gezondheid van uw HVAC-installatie: door visualisatie en geavanceerde gegevens en inzichten
  • U bespaart op energiekosten: door de prestaties van uw apparatuur te optimaliseren
Essentiële functies voor zorgeloos gebruik

Met ons BluEdge Command Center als uw partner en als verlengstuk van onze lokale, in Carrier-fabrieken opgeleide technici, heeft u toegang tot essentiële functies zoals:

alert-symbol-1x1-gradient

Kritiek alarm en alarmanalyse

computer-with-wireless-symbol-1x1-gradient

De meest recente technologie voor continue monitoring

alert-symbol-1x1-gradient

Veilige draadloze verbindingen met het cloud-gebaseerde platform van Carrier

computer-with-wireless-symbol-1x1-gradient

Consistente gegevensoverdracht om de commerciële HVAC-componenten en hun status te visualiseren

En binnenkort ook de mogelijkheid voor operationele rapporten van koelmachines en predictief onderhoud.

carrier-get-the-edge
Profiteer van de voordelen

Met Abound HVAC Performance beschikt u over een digitale connectiviteit voor al onze aangepaste BluEdge-serviceniveaus. Neem contact op met uw account manager, vul ons contactformulier in of bel naar 088 567 67 00.

Download de brochure keyboard_arrow_right
Digital oplossingen en services van Carrier

Naast Abound HVAC Performance biedt Carrier ook een aanvullende reeks connected oplossingen aan om u te helpen uw assets en de gezondheid van uw installatie te optimaliseren en beheren. Vraag uw account manager hoe u voordeel kunt halen uit andere Abound aanbiedingen om uw duurzaamheids- en ESG-doelstellingen te bereiken.

abound-logo
Abound keyboard_arrow_right

Abound is een cloudgebaseerd digitaal platform en suite van gekoppelde oplossingen dat geavanceerde technologieën gebruikt voor het verzamelen, analyseren en visualiseren van gegevens met als resultaat realtime, intelligente, resultaatgerichte informatie. Abound maakt het voor gebouweigenaren en beheerders mogelijk, beslissingen te nemen waarmee hun gebouwen efficiënter, comfortabeler, gezonder en duurzamer worden.

bluedge-logo
BluEdge keyboard_arrow_right

BluEdge is een platform met verschillende serviceniveaus dat expertise en service levert en voor meer gemoedsrust zorgt gedurende de hele levenscyclus van uw HVAC-apparatuur.

Veelgestelde vragen

Abound HVAC Performance is een oplossing die beschikbaar is voor de drie niveaus van het BluEdge-serviceplatform (Core, Enhance, Elite). Het biedt digitale oplossingen waarmee uw team de lifecycle en resultaten van uw HVAC-systeem kan Visualiseren, Adviseren en Optimaliseren via uitgebreide situatieoverzichten, en beter advies kan geven over hoe u uw HVAC-apparatuur en systeemoptimalisaties kunt beheren met het oog op belangrijke resultaten zoals operationele tijd en comfort.

Abound HVAC Performance kan de productiviteit verbeteren door real-time meldingen en analyses over de machinetoestand van de connected HVAC-assets met data-on-demand via mobiel en Internet. Afhankelijk van het serviceniveau kan Abound HVAC Performance een 24/7 Command Center, een overzichtelijke Klantportaal en een digitaal situatieoverzicht bieden met real-time gegevens en meer geavanceerde analyses.

Abound HVAC Performance is een oplossing die service/onderhoudsovereenkomsten aanvult en beschikbaar is voor de drie serviceniveaus van het BluEdge-serviceplatform (Core, Enhance, Elite). Deze aanbiedingen variëren afhankelijk van het globale BluEdge-serviceniveau waarvoor uw team een serviceovereenkomst afsloot. Abound HVAC Performance kan worden toegevoegd aan een BluEdge-serviceovereenkomst of afzonderlijk worden aangeschaft.

Ja. Onze Abound HVAC Prestatieniveaus kunnen afzonderlijk worden toegevoegd aan elke serviceovereenkomst, ongeacht het niveau.

Er is een breed scala aan koelmachines, warmtepompen, droge koelers, rooftops, LBK's en CCU'S die compatibel zijn met Abound HVAC Performance.
Neem contact op met uw account manager van Carrier om te verifiëren of uw apparatuur hiervoor in aanmerking komt.