Skip to main content
data-center-man-working-on-laptop

Datacenter

De computerservers en gegevensopslagapparatuur in het hart van datacenters geven warmte af waardoor er koelsystemen nodig zijn. Carrier heeft een reeks oplossingen, variërend van vloeistofkoelmachines, rekkoeling en luchtbehandelingsoplossingen, die energie-efficiënte koeling leveren voor maximale bedrijfstijd.
carrier-application-data-center-3D-view_nl

Belangrijkste voordelen

carrier-icon-chrono-1
Snelle terugkeer naar vol vermogen
Maximale bedrijfstijd is een prioriteit voor datacentertoepassingen. Om aan deze uitdaging te kunnen voldoen, moet het IT-koelingssysteem betrouwbaar zijn en kunnen reageren op onverwachte variaties. Carrier heeft de speciale functie voor snelle terugkeer naar vol vermogen ontwikkeld, welke functie voorziet in een aanzienlijke reductie van de hersteltijd in het geval van een stroomstoring.
carrier-icon-reliability
Betrouwbaarheid
De producten worden onderworpen aan uitgebreide testen voordat deze worden verzonden naar de klant en zijn bovendien gecertificeerd door interne organisaties om het hoogste veiligheids- en kwaliteitsniveau te waarborgen.
carrier-icon-euro
Totaal vrije koeling
Vrije koelingssystemen op lucht- of waterbasis zijn populair voor datacentertoepassingen waar het klimaat geschikt is, wat resulteert in energiebesparingen als gevolg van een verminderd aantal bedrijfsuren van de compressor gedurende het koude seizoen. Carrier biedt opties voor vrije airside-koeling op luchtbehandelingsunits en opties voor vrije hydraulische koeling voor koelsystemen, ofwel met het gepatenteerde, geïntegreerde vrije DX-koelingssysteem van Carrier of met behulp van niet-geïntegreerde systemen die gebruikmaken van droge koelers of torens.
carrier-icon-gauge-smart-energy-management
Slim energiebeheer
Met geavanceerde regeloplossingen zoals Carrier® PlantCTRL™ kan het HVAC-systeem worden geregeld en als geheel geoptimaliseerd voor maximale beschikbaarheid en minimaal energieverbruik.
carrier-icon-energy-savings
Effectiviteit van stroomverbruik geoptimaliseerd

Het optimaliseren van de efficiëntie van een datacenter hangt af van de keuze van de gebruikte technische componenten en de kennis van een breed scala aan verschillende bedrijfsscenario's. Onze producten worden standaard voorzien van EC Motoren en dit in combinatie met het gebruik van besturingsalgoritmen draagt in hoge mate bij aan zo'n hoog prestatieniveau.
Ontdek onze producten voor datacenters

Praktijkvoorbeeld