oneCALL

Carrier Transicold oneCALL™ 24/7 Assistentie

Of u nu assistentie nodig hebt in uw eigen land of internationaal, met de oneCALL™-service is ons team standby om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen - 24/7/365 - snel en makkelijk.

oneCALL™ – één oplossing

Met dekking in bijna 32 landen en een netwerk van meer dan 600 servicepunten brengt onze oneCALL-assistentie u in contact met een specialist die uw taal spreekt en ervoor zorgt dat u snel de hulp krijgt die u nodig hebt.

U blijft op de hoogte

We begrijpen hoe ingrijpend een storing onderweg kan zijn bij koeltransport, vooral wanneer dit gebeurt in het buitenland. Daarom houden wij u voortdurend op de hoogte van de afwikkeling van uw hulpverzoek.Naast telefonische updates kunt u als optie ook live SMS, e-mail en on-line webtracker-statusreports krijgen zodat u indien nodig uw planning kunt aanpassen.

Expertise

Door de toegang tot de nieuwste diagnostische software, specialistische tools en technische literatuur begrijpt niemand Carrier Transicold-apparatuur beter dan onze servicemonteurs. Bovendien hebben wij een uitgebreide voorraad Performance Parts van gegarandeerde kwaliteit; u kunt erop vertrouwen dat uw apparatuur in deskundige handen is.