1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Over Carrier

Met als start de uitvinding van de moderne airconditioning door Willis Carrier in 1902 is Carrier nu wereldleider voor oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling.Met nieuwe producten en services die comfort en efficiëntie wereldwijd verbeteren bouwen we voortdurend verder op onze geschiedenis van bewezen innovatie.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c

De uitvinding die de wereld veranderde

In 1902 loste Willis Carrier één van de grootste uitdagingen van de mens op met het regelen van het binnenklimaat door middel van moderne airconditioning. Door zijn uitvinding konden talloze bedrijven hun productiviteit, de gezondheid en het persoonlijk comfort verbeteren.

Tegenwoordig vindt u de innovaties van Carrier over de hele wereld en in vrijwel elk aspect van het dagelijkse leven.Wij creëren comfortabele en productieve omgevingen, ongeacht het klimaat. Wij beschermen de wereldwijde voedselvoorziening door het behoud van de kwaliteit en versheid van voedsel en dranken.We verzekeren gezondheid en welbevinden met het juiste transport en de leverantie van vitale medische benodigdheden onder nauw omschreven omstandigheden.We bieden oplossingen, services en opleidingen en lopen voorop in milieubewust bouwen.

Dit zijn slechts enkele van vele manieren waarop Carrier werkt aan een betere wereld om in te leven, te werken en te ontspannen.

Voldoen aan de wensen van klanten

Carrier levert wereldwijde oplossingen voor een breed scala aan toepassingen, onder andere op het gebied van verwarming, airconditioning en koeling .

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Residential Systems

miljoenen vertrouwen op de expertise van Carrier voor het leveren van efficiënte oplossingen voor de verwarming en koeling van hun woonomgeving.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Utiliteit

Carrier stelt de norm voor prestaties, energierendement en duurzaamheid en biedt oplossingen voor klimaatbeheersing, veiligheid en energiebeheer.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Transportkoeling

Carrier systemen voor transportkoeling en coldchain beveiliging gecombineerd met de efficiente 24/7 ondersteuning waarborgen een veilig en betrouwbaar transport van voedsel en dranken, medische producten en andere bederfelijke goederen - wereldwijd

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Distributie

Onze geavanceerde koeloplossingen zijn ontwikkeld voor het behoud van de kwaliteit van levensmiddelen in de gehele logistieke keten, van producent tot cosument. Het resultaat is een aantrekkelijk product en optimale voedselveiligheid.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
Natuurlijk leiderschap

Vanaf het allereerste begin heeft Carrier natuurlijk leiderschap getoond. Niet alleen om de reden dat we een volledig nieuw en innovatief product maakten, maar omdat we, al doende, de norm hebben gesteld voor milieuverantwoordelijkheid.Sinds 1994 gaan we binnen de bedrijfstak voorop bij het uitfaseren van ozon afbrekende koudemiddelen en het introduceren van vele van de meest energie-efficiënte verwarmings-, airconditioning- en koelsystemen van de wereld.

Zorg voor het milieu en bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen staan centraal bij ons handelen. We erkennen het vitale belang van het behouden van een verantwoordelijk evenwicht tussen het comfort dat we vandaag creëren en de wereld waarin we morgen leven.

Lees meer op
Featured Stories
carrier-conservation-meter
Keeping Conservation Cool

The Carrier CO₂NSERVATION Meter demonstrates our ongoing commitment to the environment, and it isn't slowing down anytime soon.

blue-sky-lower-co2
Keeping Refrigeration Innovative

By using recycled carbon dioxide (CO₂) as a refrigerant instead of synthetic refrigerants, Carrier is helping balance sustainability with efficiency and performance in commercial refrigeration systems.

strawberries-in-containers
Keeping Strawberries Refrigerated

As delicate as they are delicious, strawberries must make an amazing journey to get from the field to your fingertips – and precise Carrier technology makes it all possible.

comfortable-girl-with-pet
Keeping Homes Warm

While the outdoor weather is beyond your control, Carrier’s efficient heating solutions ensure that the indoor forecast is always entirely up to you.

Speak Up
Het Speak Up-programma van Carrier biedt meerdere communicatiekanalen voor het melden van daadwerkelijke, vermoedelijke of potentiële schendingen van onze Ethische Code via één enkel platform dat toegankelijk is via een gratis nummer of webinzending. Beide opties maken het anoniem melden van dergelijke zorgen mogelijk.
Speak Up