Activiteiten

Carrier is wereldleider op het gebied van vooruitstrevende oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling.

Carrier toegang tot 51 productiefaciliteiten wereldwijd en de support van bijna 50.000 medewerkers in meer dan 180 landen op zes continenten. Bij Carrier is innovatie altijd één van de kernwaarden geweest. Vandaag hebben we negen research & design-centra in vijf landen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Deze werken er aan om onze klanten de bestpresterende, meest efficiënte producten en services te leveren.

Duurzaamheid & groen bouwen

Ons milieu commitment betreft niet alleen onze eigen activiteiten maar strekt zich uit tot onze maatschappelijke omgeving.Carrier is het enige bedrijf ter wereld dat mede-oprichter is van de Green Building Councils in de VS, Argentinië, China, India, Singapore en Frankrijk. In feite was Carrier de nummer één oprichter van de VS Green Building Council® (USGBC) in 1993.

Carrier streeft naar vermindering van de milieu-impact van onze producten door het verbeteren van energie-efficiency en het gebruik van milieuvriendelijker koudemiddel.Sinds 1994 gaan we binnen de bedrijfstak voorop bij het uitfaseren van ozon afbrekende koudemiddelen en het introduceren van vele van de meest energie-efficiënte verwarmings-, airconditioning- en koelsystemen van de wereld. Tegelijkertijd hebben we de milieu-impact van onze activiteiten verminderd.

We delen onze expertise om milieurentmeesterschap te stimuleren. We zijn de grootste wereldwijde partner van de USGBC voor Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®)-opleiding. De University’s Institute for Sustainability van Carrier heeft duizenden professionals in de bedrijfstak getraind in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten, Europa, Latijns-Amerika en Azië.

Enkele van onze projecten

  • De Sixtijnse Kapel – Rome, Italië
  • De Singapore Expo, Azië's grootste beurs - Singapore
  • De Grote Hal van het Volk – Beijing, China
  • George Washington’s Mount Vernon Estate and Gardens – Virginia, US
  • Galleria degli Uffizi – Florence, Italië

VS Green Building Council® en LEED® zijn gedeponeerde handelsmerken van de Green Building Council in de VS.