24hr-service-lcv-trailer

Onderhoud

De coldchain stopt nooit - wij ook niet.

Een betrouwbaar transportkoelsysteem is essentieel om ervoor te zorgen dat kwetsbare lading in perfecte conditie wordt afgeleverd. We bereiken maximale bedrijfszekerheid en uptime door geoptimaliseerde onderhoudsschema's terwijl we, dankzij een uitgebreid servicenetwerk met 600 + centra en meer dan 2000 deskundige monteurs, effectief en efficiënt optreden bij onverwachte storingen.

Het grootste netwerk in de branche

Met meer dan 600 locaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika & Rusland biedt Carrier Transicold Europa zijn klanten het grootste servicenetwerk voor gekoelde trucks en trailers.

Met daarnaast de ondersteuning door meer dan 600 mobiele service-units en meer dan 2000 servicemonteurs willen we zo dicht mogelijk bij de klant zijn.

Grootte is niet alles. Daarom richten we ons op technische training en beschikbaarheid van onderdelen en hebben we het PACE-programma ontwikkeld (Performance Assessment & Competitive Excellence) om zowel responsetijd als kwaliteit te optimaliseren.

Een full service onderhoudscontract om de bedrijfszekerheid van uw wagenpark te maximaliseren

Met de keuze voor Carrier Transicold kiest u voor geavanceerde transportkoelunits. Gecombineerd met everCOLD™ , ons full service onderhoudspakket voor een vaste premie, bent u verzekerd van optimale productondersteuning zodat uw vloot onverminderd efficiënt en effectief blijft.

Afgestemd op uw behoeften

Met de everCOLD™-opties bepaalt u zelf de dekking van uw onderhoudscontract.

SELECTEER UW OPTIES

select-options-graphic

U kunt items toevoegen of uitsluiten, zoals reiskosten naar uw locatie, internationale dekking, temperatuurverificatie of zelfs onderhoud en reparaties van accessoires zoals temperatuurrecorders en telematica.


KIES DE CONTRACTDUUR

calendar-graphic

Met het everCOLD™ - pakket kunt u de kosten van uw koelunit voor een vooraf bepaalde periode vastzetten. Daarmee kunt u deze kosten afstemmen op uw bedrijfsprofiel en jaarlijkse bedrijfsuren. Als uw zakelijke vereisten veranderen en u eerder dan bedoeld voertuigen uit uw vloot moet nemen kunt u elk jaar zonder extra kosten tot 10% van uw vloot uit uw everCOLD ™-overeenkomst verwijderen*.

*Informeer naar de algemene voorwaarden in uw land

FACTURERING

pencil-paper-graphic

U kunt bij het afsluiten van de overeenkomst kiezen tussen facturering per maand, kwartaal of jaar. Gecombineerd met de vastgestelde premie kunt u zo uw financiële planning optimaliseren, ongeacht de hoeveelheid onderhoud die nodig is, of het tijdstip waarop dit plaatsvindt.

 

Eenvoudige budgettering zonder stress

Met een everCOLD-overeenkomst weet u voor de gehele contracttermijn precies wat uw kosten zijn; de vooraf overeengekomen premie dekt zowel regulier onderhoud als niet geplande reparaties en hulp bij storingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onaangename verrassingen.

europe-repair-cost-chart

Minder administratie

Afspraken maken voor service en reparaties kan tijd kosten en afleiden van uw kernactiviteit. Het Evercold onderhoudscontract neemt zulke zorgen weg. Daarnaast zorgen ons systeem en onze aankoopkracht er voor dat we namens u efficiënt kunnen inkopen, zodat we u helpen via een eenvoudig vast bedrag en geconsolideerde facturering, ongeacht het niveau van benodigd onderhoud.

Expertise

Door de toegang tot de nieuwste diagnostische software, specialistische tools en technische literatuur begrijpt niemand Carrier Transicold-apparatuur beter dan onze servicemonteurs. Voeg hier de producttraining aan toe die zij krijgen van 15 technische trainers en 7 speciale trainingscentra, en u weet ddat uw vloot in deskundige handen is.

Ondersteuning, altijd en overal

De everCOLD onderhoudsovereenkomst biedt toegang tot onze oneCALL-service. Met onze 24/7/365 ondersteuning maken we het proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk. Als u 00800 CARRIER1 belt assisteren wij u snel en efficiënt bij storingen. Met een groot netwerk van meer dan 600 servicepunten, ondersteund door nog eens 600 mobiele monteurs zorgt oneCALL er voor dat hulp nooit ver is.

Efficiëntie

Naast onderhoud volgens de specificaties van Carrier Transicold garandeert de everCOLD onderhoudsovereenkomst dat uw apparatuur wordt voorzien van originele Carrier Performance Parts™. Deze Performance Parts verzekeren dat uw apparatuur optimaal, betrouwbaar en veilig functioneert en verhogen de restwaarde. De ruime beschikbaarheid van Carrier Performance Parts zorgt ervoor dat u snel weer onderweg bent.

24/7 assistentie – we zijn altijd bereikbaar

Of u nu assistentie nodig hebt in uw eigen land of internationaal, met de oneCALL™-service is ons team standby om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen - 24/7/365 - snel en makkelijk.

one-call-services

Eenvoudig toegang

Toegang tot de oneCALL-service kan niet eenvoudiger, met maar één nummer om te onthouden 00800 CARRIER1* (00800 22774371). Bij pech kan Carrier betalingsgaranties afgeven, zodat u verzekerd bent van assistentie.

*Back-up nummer 0032 11879 100

oneCALL – één oplossing

Met dekking in bijna 32 landen en een netwerk van meer dan 600 servicepunten brengt onze oneCALL-assistentie u in contact met een specialist die uw taal spreekt en ervoor zorgt dat u snel de hulp krijgt die u nodig hebt.

U blijft op de hoogte

We begrijpen hoe ingrijpend een storing onderweg kan zijn bij koeltransport, vooral wanneer dit gebeurt in het buitenland. Daarom houden wij u voortdurend op de hoogte van de afwikkeling van uw hulpverzoek.Naast telefonische updates kunt u als optie ook live SMS, e-mail en on-line webtracker-statusreports krijgen zodat u indien nodig uw planning kunt aanpassen.

Expertise

Door de toegang tot de nieuwste diagnostische software, specialistische tools en technische literatuur begrijpt niemand Carrier Transicold-apparatuur beter dan onze servicemonteurs. Bovendien hebben wij een uitgebreide voorraad Performance Parts van gegarandeerde kwaliteit; u kunt erop vertrouwen dat uw apparatuur in deskundige handen is.

Originele kwaliteit, hoge prestaties

De reserveonderdelen van Carrier Transicold worden niet voor niets Performance Parts genoemd. Anders dan alternatieve kopieën of ‘past wel’- onderdelen worden ze ontworpen en geproduceerd volgens onze uiterst strikte OEM-specificaties, volledig gericht op het maximaliseren van de systeemprestaties en de betrouwbaarheid.

Leveringsbetrouwbaarheid

woman-parts-warehouse

Het is belangrijk dat het juiste onderdeel op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar is. Daarom zijn onze onderdelen leverbaar op meer dan 600 servicepunten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland. Elk servicepunt wordt ondersteund met on-line technische informatie en een logistieke organisatie die garandeert dat het benodigde onderdeel snel ter plaatse is.

Voordelige keuze

We realiseren ons dat als units ouder worden nieuwe onderdelen niet altijd de voorkeur hebben. Daarom hebben we een lijn opgezet van gereviseerde compressoren, generatoren, motoren en micro-processors. Anders dan vervangingsonderdelen of gerepareerde alternatieven worden deze opnieuw opgebouwd, met de originele specificaties, en in de meeste gevallen wordt dit uitgevoerd door de originele fabrikant. Daarbij worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit; het zijn met recht Performance Parts.

Accessoires – opties voor betere bescherming

Veel klanten hebben te maken met extreme werkomstandigheden. Daarom bieden we een selectie aan van goedgekeurde accessoires die de invloed daarvan beperken en verhoogde productbescherming bieden. 

Van deurschakelaars tot Datacold™ recorders en van waarschuwingsdisplays tot anti-diefstalvoorzieningen en elektronische brandstofniveaumeters, als het van invloed kan zijn op de coldchain weten wij raad. Alle accessoires kunnen met de koelunit worden meegeleverd of achteraf worden besteld via ons servicenetwerk.
HAAL HET BESTE UIT ONZE KOELUNITS
VIND HET DICHTST-
BIJZIJNDE SERVICEPUNT
DOWNLOAD ONZE SERVICECENTER LOCATOR
VOORDAT U GAAT BELLEN oneCALL™
OPTIMALISEER UW APPARATUUR MET DE JUISTE ACCESSOIRES