carrier-supra-cng-on-road

Oplossingen

Geconditioneerd transport is een uitdaging

Uw trailers rijden in vele landen, op elk moment van de dag of bij extreme temperaturen. Maar welke soort producten u ook vervoert, Carrier Transicold heeft de juiste oplossing om de coldchain-normen aan te houden, economisch te werken en een minimale invloed te hebben op het milieu, en klanten producten te leveren in perfecte staat.

electrification-thumbnail

Electrification

In the aim to Carrier’s goal to reduce customers’ carbon footprint by 1 gigaton while continuing to improve and innovate, we develop sustainable, high-performance refrigeration solutions to reduce environmental impact and maximize overall economic value today and tomorrow.

Learn more
City-thumbnail
Stadsdistributie

Als antwoord op de strengere regelgeving in Europa biedt Carrier Transicold een uitgebreid en innovatief aanbod van milieuvriendelijke oplossingen van topkwaliteit.

Leer meer
Pharma-thumbnail
Farmaceutisch Transport

Met toonaangevende diensten, oplossingen en expertise in alle aspecten van de koudeketen helpt Carrier de koudeketen vooruit om de wereldwijde voorraad medicijnen te bewaren, te beschermen en uit te breiden.

Leer meer
Retail-thumbnail
Detailhandel

Carrier begrijpt dat "vers" niet alleen gaat over hoe recent de producten zijn geoogst of gemaakt. Het gaat ook om de omstandigheden waarin ze zijn vervoerd.

Leer meer
Flowers-thumbnail
Bloemen

Bloemen zijn net zo kwetsbaar als ze er uit zien! Omdat ze voor 70-95% uit water bestaan is de juiste temperatuur bij vervoer en opslag van het grootste belang om ze vers te houden. Carrier Transicold presenteert zijn oplossing voor het vervoer van temperatuurgevoelige bloemen.

Leer meer
High-ambient-thumbnail
Extreme Temperaturen

Carrier Transicold heeft koelunits ontworpen voor extreem lage en hoge omgevingstemperaturen, met onze uniek verwarmings- en koelingstechniek die garant staat voor hoge capaciteit.

Leer meer