Van boerderij naar bord

Om een veilige en duurzame coldchain te garanderen is Carrier Transicold uw partner in de hele keten.Binnen Carrier Global Corporation bieden we onze klanten een ongeëvenaarde portfolio van hoog-technologische producten en services voor de voedseldetailhandel: Carrier Transicold voor weg transport, Carrier Commercial Refrigeration koeling voor turnkey-koelsystemen, Sensitech voor het volgen van de coldchain.

Picture_retail


Intensieve levering van bederfelijke goederen

Carrier begrijpt dat "vers" niet alleen gaat over hoe recent de producten zijn geoogst of gemaakt. Het gaat ook om de omstandigheden waarin ze zijn vervoerd. Daarom biedt Carrier oplossingen voor transportkoeling die een nauwkeurige regeling van temperatuur en vochtigheid mogelijk maken, zodat alle soorten bederfelijke goederen vers blijven, waar ze ook naartoe moeten.

Temperatuurgeregelde apparatuur helpt de houdbaarheid van veel van de vervoerde producten te verlengen, waardoor vervoer over lange afstanden mogelijk wordt en de effectiviteit van de logistieke operatie toeneemt. De telematica-oplossing van Carrier Transicold biedt toegang tot real-time en historische rapporten, weergave van thermostaatinstellingen, real-time informatie via gps-positionering en informatie over alarmcodes via sms en e-mail. Zo wordt stilstandtijd beperkt, wordt het uitvoeren van onderhoud geoptimaliseerd, kunnen trailerroutes beter worden beheerd en wordt de service aan klanten verbeterd.

Duurzaamheid

De producten en diensten van Carrier zijn gericht op duurzaamheid en omvatten een groot aanbod van units voor de transportsector en detailhandel, waarbij het natuurlijke koudemiddel kooldioxide, dat een laag aardopwarmingsvermogen (GWP) van 1 heeft. In november 2019 heeft Carrier de Verklaring van Rome ondertekend voor de Contribution of the Montréal Protocol to Food Loss Reduction door de ontwikkeling van een duurzame koudeketen, waarmee verspilling van voedingsmiddelen en afval aan klimaatverandering worden gekoppeld.

Distributie 's nachts

Nachtelijke uren zijn ideaal voor leveringen in de stad, dus stille koelunits zijn dan van essentieel belang. Bovendien is er dan minder verkeer waardoor de rijtijden aanzienlijk kunnen worden verkort, dalen het brandstofverbruik en de uitstoot van kooldioxide (CO2) en neemt het risico op ongevallen af. Carrier biedt PIEK-gecertificeerde oplossingen voor detailhandelaars die 's nachts leveren.