Carrier Transicold Performance Parts™

De reserveonderdelen van Carrier Transicold worden niet voor niets Performance Parts genoemd. In tegenstelling tot alternatieve kopieën of ‘past wel’- onderdelen worden ze ontworpen en geproduceerd volgens onze strenge OEM-specificaties, volledig gericht op het maximaliseren van de systeemprestaties en de betrouwbaarheid.

Leveringsbetrouwbaarheid

Het is belangrijk dat het juiste onderdeel op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar is. Daarom zijn onze onderdelen leverbaar op meer dan 600 servicepunten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland. Elk servicepunt wordt ondersteund met on-line technische informatie en een logistieke organisatie die garandeert dat het benodigde onderdeel snel ter plaatse is.

Voordelige keuze

We realiseren ons dat als units ouder worden nieuwe onderdelen niet altijd de voorkeur hebben. Daarom hebben we een programma van gereviseerde compressoren, generatoren, motoren en microprocessors. In tegenstelling tot ruildelen of gerepareerde alternatieven worden deze onderdelen gereviseerd volgens de originele specificaties, in de meeste gevallen door de fabrikant zelf. Hierdoor zijn ze van compromisloze kwaliteit  en kunnen ze net als de nieuwe uitvoeringen worden aangeduid als Performance Parts.

Accessoires – opties voor meer bescherming

Veel klanten werken onder uitdagende omstandigheden. Daarom bieden we een selectie van goedgekeurde accessoires aan die de invloed daarvan beperken en het product beter beschermen.

Van deurschakelaars tot Datacold™-recorders voor temperatuurbewaking en van waarschuwingsdisplays tot antidiefstalvoorzieningen en elektronische brandstofniveaumeters; als het van invloed kan zijn op de koudeketen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle accessoires kunnen met de koelunit worden meegeleverd of achteraf via ons servicenetwerk worden besteld.