Jobs

Volg niet de leider – uitgegroeid tot een. Engage jezelf in een carrière bij Carrier, de wereldleider in verwarming, airconditioning en koeling oplossingen.

Uitmuntende prestaties

Of het nu gaat om het behoud van fresco's in de Sixtijnse Kapel, het innovatief verwarmen van zwembaden voor de beste zwemmers of het voortouw nemen in de beweging voor groene gebouwen in een aantal van de meest geavanceerde steden ter wereld, overal werken mensen van Carrier.

Elke dag werkt het team van Carrier aan oplossingen voor de meest unieke en wereldwijde uitdagingen op het gebied van verwarming, airconditioning en koeling. En omdat wij wereldwijd marktleider willen blijven zoeken wij overal en altijd getalenteerde, ambitieuze mensen die samen met ons UTC Climate, Controls & Security sterker willen maken..

Carrièremogelijkheden

Wereldwijd leiderschap en innovatie vereisen een breed scala aan talenten en expertises. Bij Carrier betekent dit het samenbrengen van de besten in de wereld op het gebied van design engineering, productie, informatietechnologie, financiën, operations, sales en marketing. Indien u geïnteresseerd bent in een carrière op een van deze of andere gebieden, ga dan naar www.utc.com/Careers.

Neem je carrière in eigen handen

Carrier wil talent van wereldklasse aantrekken en behouden. Daarom stimuleren wij al onze medewerkers om hun carrière in eigen hand te nemen. Ongeacht uw functie bieden wij voortdurende trainingen, geavanceerde opleidingen en doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Want als medewerker van een marktleider zou je je carrière moeten kunnen sturen waarheen je wil.

Toewijding aan diversiteit

Carrier erkent dat het voldoen aan de behoeften van een divers, wereldwijd klantenbestand vereist dat het geheel aan medewerkers even divers moet zijn. Een kernwaarde van Carrier is culturele en individuele diversiteit, en daarom worden nieuwe ideeën en verschillende zienswijzes op alle niveaus van het bedrijf gestimuleerd. Zo worden alle meningen gehoord en heeft iedereen de gelegenheid invloed te hebben op het bedrijf en de wereld. We begrijpen dat het hebben van zeer gemotiveerde werknemers de enige manier is om een traditie van innovatief denken te behouden.Carrier

Carrier is a world leader in high-technology heating, air-conditioning and refrigeration solutions. Carrier is part of UTC Climate, Controls & Security, a unit of United Technologies Corp., a leading provider to the aerospace and building systems industries worldwide.