carrier-engineer-working-on-cad_c

Word een leider met Carrier

Volg niet de leider – uitgegroeid tot een. Engage jezelf in een carrière bij Carrier, de wereldleider in verwarming, airconditioning en koeling oplossingen.

Uitmuntende prestaties

Of het nu gaat om het behoud van fresco's in de Sixtijnse Kapel, het innovatief verwarmen van zwembaden voor de beste zwemmers of het voortouw nemen in de beweging voor groene gebouwen in een aantal van de meest geavanceerde steden ter wereld, overal werken mensen van Carrier.

Elke dag werkt het team van Carrier aan oplossingen voor de meest unieke en wereldwijde uitdagingen op het gebied van verwarming, airconditioning en koeling. En omdat wij wereldwijd marktleider willen blijven zoeken wij overal en altijd getalenteerde, ambitieuze mensen die samen met ons Carrier.

Carrièremogelijkheden

Wereldwijd leiderschap en innovatie vereisen een breed scala aan talenten en expertises. Bij Carrier betekent dit het samenbrengen van de besten in de wereld op het gebied van design engineering, productie, informatietechnologie, financiën, operations, sales en marketing. Indien u geïnteresseerd bent in een carrière op een van deze of andere gebieden, ga dan naar www.corporate.carrier.com/careers.

Neem je carrière in eigen handen

Carrier wil talent van wereldklasse aantrekken en behouden. Daarom stimuleren wij al onze medewerkers om hun carrière in eigen hand te nemen. Ongeacht uw functie bieden wij voortdurende trainingen, geavanceerde opleidingen en doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Want als medewerker van een marktleider zou je je carrière moeten kunnen sturen waarheen je wil.

Toewijding aan diversiteit

Carrier erkent dat het voldoen aan de behoeften van een divers, wereldwijd klantenbestand vereist dat het geheel aan medewerkers even divers moet zijn. Een kernwaarde van Carrier is culturele en individuele diversiteit, en daarom worden nieuwe ideeën en verschillende zienswijzes op alle niveaus van het bedrijf gestimuleerd. Zo worden alle meningen gehoord en heeft iedereen de gelegenheid invloed te hebben op het bedrijf en de wereld. We begrijpen dat het hebben van zeer gemotiveerde werknemers de enige manier is om een traditie van innovatief denken te behouden.

willis-carrier-notebook-page_c
Waarom Carrier

De cultuur bij Carrier is er een van leiderschap, innovatie en duurzaamheid. Ons wereldwijde bereik en onze sterke betrokkenheid met het engagement van onze werknemers biedt iedereen binnen het Carrier-team de kansen om te groeien en te evolueren binnen hun eigen carrière.

Wereldwijd bereik

Voor werknemers van Carrier ligt de wereld aan hun voeten. Kan Carrier rekenen op de support van bijna 50.000 werknemers in 180 landen.Door een gedeelde focus op het oplossen van wereldwijde uitdagingen kan het diverse personeel van Carrier wereldwijd op elk gebied zijn stempel blijven drukken.

Lokale betrokkenheid

Carrier is een internationaal bedrijf, maar wij herkennen ook het belang van lokale betrokkenheid. Voor ons is het van belang dat werknemers bijdragen leveren aan de gemeenschappen waarin ze leven en werken. Daarom stimuleert Carrier graag vrijwilligerswerk en liefdadigheidsbijdragen in vele verschillende vormen.

Carrières die gebouwd zijn op commitments en waarden

Carrier is gebouwd op een traditie van innovatie en leiderschap, het is een door technologie gedreven bedrijf dat weet hoe belangrijk de persoonlijke ontwikkeling van werknemers is en de zorg voor klanten op onze prestaties. Als pionier op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuzorg staat bij Carrier duurzaamheid centraal in al onze activiteiten.Milieubehoud en de bescherming van de eindige natuurlijke bronnen van de wereld is een basisprincipe van ons bedrijf. Wij nemen onze rol als geboren leider serieus.

Krachtige businessprestaties

Carrier zijn de top-performers op elke markt waarin ze actief zijn, en ze staan consequent in de reeks van meest gerespecteerde bedrijven en merken van de wereld. Ongeacht het economische klimaat voldoen we aan de meest agressieve targets en bieden we onze stakeholders stabiele investering.