Steeds striktere milieubepalingen in stedelijke gebieden

white-daisy

Stedelijke gebieden in heel Europa houden zich bezig met het groeiende stedelijke verkeer, luchtvervuiling en lawaai in dichtbevolkte woongebieden.Op de striktere regelgeving (zones met minder emissie, Piek-certificering), antwoordt Carrier Transicold met een uitgebreide en innovatieve reeks uitstekende, milieuvriendelijke oplossingen, specifiek ontworpen om eco-verantwoordelijke transportondernemers te helpen om de voldoen aan de eisen die in stedelijke gebieden aan hen worden gesteld.

Onze oplossing

Vector 1550 City, Piek certified unit for night deliveries

Met een geluidsniveau van minder dan 60 decibel en het voordeel van standaard kopschotmontage - de Vector 1550 City maakt gebruik van dezelfde montagepunten en kopschotopeningen als een standaard trailerunit. De installatie is daarom hetzelfde als bij andere Vector-units, zonder speciaal werk aan het chassis

De Vector 1950 City, met multi-temperatuur

De Vector 1950 City is ook gecertificeerd volgens Piek - de meest strikte geluidsnorm van Europa. De Vector 1950 City heeft dezelfde voordelen als de Vector 1550 City voor vervoerders, de detailhandel, carrosseriebouwers, chauffeurs en de bevolking. De unit is geschikt voor nachtdistributie, de uitdagingen van de distributie steden of gevoelige gebieden, met name wat betreft een efficiënte bevoorradingsketen, lawaai, files, veiligheid op de weg en milieuvervuiling.

De Supra City, voortbouwend op onze ervaring met de Vector voor stille leveringen

Piek -gecertificeerd: de Supra City biedt flexibiliteit voor geluidsarme distributie en een efficiënte supply-chain.Leverbaar in een versie voor enkele en multitemperatuur: de Supra City levert dezelfde coldchain-prestaties en betrouwbare functies als de hele standaard Supra-range.