Steeds striktere milieubepalingen in stedelijke gebiede

Als antwoord op de strengere regelgeving in Europa biedt Carrier Transicold een uitgebreid en innovatief aanbod van eersteklas, milieuvriendelijke oplossingen aan, specifiek ontworpen om milieuverantwoordelijke transportondernemers te helpen om aan de vereisten te voldoen die in stedelijke gebieden aan hen worden gesteld.

PIEK-certificering

De PIEK-normen zijn ontwikkeld vanwege de groeiende bezorgdheid van lokale overheden en supermarkten over het geluidsniveau van nachtelijke leveringen. Carrier Transicold biedt verschillende oplossingen voor leveringen in Europese steden waar zich steeds meer verkeersopstoppingen voordoen, met veel luchtvervuiling en geluidshinder in overbevolkte woonwijken tot gevolg.


Picture_city_delivery


EU Stage V-verordening voor motoremissies

Bedrijfsvoertuigen die voor wegtransport worden gebruikt, vallen onder strenge voorschriften voor emissieniveaus en de EU Stage V-emissieverordening vereist dat alle NRMM-dieselmotoren, ongeacht hun capaciteit, hieraan voldoen. Carrier Transicold heeft oplossingen ontwikkeld die ervoor zorgen dat alle dieselmotoren aan de EU Stage V-norm voldoen. Carrier blijft ook nieuwe en innovatieve oplossingen aanbieden die geen NRMM-dieselmotortechnologie vereisen, waaronder motorloze koelunits die volledig op hydro-elektrische energie werken en CNG-motoren (gecomprimeerd aardgas).