Wat hebben een verfrissende watermeloen op een mooie zomerdag, een bos verse snijbloemen en belangrijke medicijnen voor een dierbare met elkaar gemeen?

Carrier Transicold speelt een sleutelrol in de kwaliteit van ons dagelijks leven. Met een compleet programma oplossingen voor geconditioneerd transport, bewaking van de cold-chain en after sales service wijst Carrier Transicold al meer dan 45 jaar de weg op het gebied van geavanceerd, energie-zuinig en duurzaam koeltransport voor alle typen voertuigen.

Volg ons op Twitter @SmartColdChain

CARRIER LEVERT VERSHEID EN BETROUWBAARHEID

Carrier begrijpt dat het bij “vers” over meer gaat dan de oogst-of productiedatum. Het gaat ook over de condities waarin de producten zijn vervoerd. Om die reden leveren wij oplossingen voor gekoeld transport waarin de temperatuur en de vochtigheid nauwkeurig kunnen worden geregeld zodat alle soorten bederfelijk goederen goed blijven, waar ze ook naar toe moeten.

GEKOELD TRANSPORT OVER LAND

Door het toepassen van de modernste technologieën kan Carrier Transicold steeds hogere normen stellen voor de prestaties van transportkoeling en tegelijkertijd het brandstofverbruik, de milieubelasting en het geluidsniveau terugbrengen.

GEKOELD TRANSPORT OVER ZEE

Carrier Transicold is al 40 jaar wereldwijd marktleider in gekoeld maritiem container transport. Wij zijn de nummer één leverancier van innovatieve, betrouwbare containerkoelsystemen voor wereldwijd scheepsvervoer.

ONDERDELEN EN SERVICE

Carrier Transicold onderdelen zijn werldwijd leverbaar. Met meer dan 600 dealers, distributeurs en onderdelendepots wereldwijd levert Carrier Transicold alle onderdelen en servicesupport die onze klanten nodig hebben om het transport over weg, spoor en water over de hele wereld te laten doorgaan.