Skip to main content
carrier-case-study-specialist-heart-and-chest-hospital-h

Gespecialiseerde Harten Borstkliniek

Uiterst Betrouwbare Koeloplossing Voor Gespecialiseerde Harten Borstkliniek
carrier-map-case-study-uk
account_circleCustomer Gespecialiseerde Harten Borstkliniek
roomLocation Verenigd Koninkrijk
calendar_todayDate 2023

Projectbeschrijving

Carrier AquaSnap® 30RBP400 luchtgekoelde scroll koelmachines met dubbele pompen met variabel toerental,soft-start en batterijbeveiliging voor kustgebieden, geïnstalleerd in een tweemaal als uitstekend aangemerkte harten borstkliniek in het Verenigd Koninkrijk.

De gespecialiseerde hart- en borstkliniek helpt 2,8 miljoen mensen in Merseyside, Cheshire, Noord-Wales en op het eiland Man. Het zorgen voor veilige, beveiligde en goed geventileerde omgevingen waar patiënten klinische diensten van de hoogste kwaliteit kunnen ontvangen is van vitaal belang voor een ziekenhuis dat op het hoogste niveau functioneert.

specialist heart and chest hospital =

De oplossing

Drie Carrier AquaSnap® 30RBP400 luchtgekoelde scroll koelmachines, met een totaal koelvermogen van 1.164kW werden geïnstalleerd in het kader van een Carrier Advantage programma als onderdeel van een groot renovatieproject.

Aangezien AquaSnap luchtgekoelde scroll koelmachines een beproefde superieure betrouwbaarheid hebben, zijn ze een populaire oplossing voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hun prestaties zijn optimaal zowel bij vollast als deellast, ze zijn energiebesparend en hebben een laag geluidsniveau. De koelmachines zijn voorzien van een softstarter om de kosten voor piekbelasting te vermijden en de mechanische belasting te verminderen, wat de levensduur van alle systeemcomponenten verlengt.

Om de units tegen corrosie te beschermen werd de flexibele epoxy Enviroshield batterijcoating van Carrier aangebracht op de condensatiebatterijen, zodat het aluminium van de warmtewisselaars volledig zijn ingekapseld en geïsoleerd van de omgeving, wat een nog langere levensduur oplevert.

De compacte en eenvoudig te installeren koelmachines werden met kranen met verlengde lift vanaf de straat op het dak van het gebouw gehesen. Met een lage CO2 impact op het milieu ondersteunen energie-efficiënte oplossingen, zoals de AquaSnap® koelmachines, de 2030 milieu-, sociale en bestuurlijke doelstelling van Carrier om de CO2-voetafdruk van zijn klanten met meer dan één gigaton te verminderen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

AquaSnap® 30RBP400 luchtgekoelde scroll koelmachines zijn een populaire oplossing voor ziekenhuizen en zorginstellingen vanwege hun optimale prestaties zowel bij vollast als deellast. Ze zijn energiebesparend en hebben een laag geluidsniveau.

TECHNOLOGIEËN
  • Carrier AquaSnap® luchtgekoelde scroll koelmachines.