Skip to main content
carrier-way-to-industry_h

Industrie

Carrier® biedt efficiëntie, betrouwbaarheid en productiviteit om het succes van industriële en productiebedrijven te ondersteunen. Carrier-oplossingen zorgen voor een comfortabele en productieve omgeving voor medewerkers en leveren optimale koeling, verwarming en airconditioning voor fabricageprocessen.
HOE DUURZAAM IS UW PRODUCTIEPROCES ?
CO2 neutraal met HVAC oplossingen van Carrier

Wat zijn uw doelstellingen ten aanzien van CO2 neutraal zijn binnen uw industrie?

Carrier biedt specifieke HVAC toepassingen voor elke vorm van industrie. Daarbij letten we niet alleen op binnenklimaat doelstellingen. Wij vinden dat CO2 reductie en het benutten van restwarmte essentiële componenten zijn van een HVAC toepassing. Wees voorbereid op een toekomst waarin de duurzame inzet van koudemiddelen centraal staat. Waarbij energiebesparing geen bijzonderheid maar de norm is. Onze Carrier experts zien uitdaging in het creëren van toekomstbestendige HVAC toepassingen, waarbij onze klant optimaal geniet van gemak, comfort en besparing.

Elke HVAC oplossing binnen de industrie is er een op maat. Dat weten wij als geen ander. Graag praten we met u verder. Aan de hand van uw doelstellingen en vraagstukken die specifiek zijn binnen uw industrie. Onze Carrier experts  binnen de HVAC industriemarkt staan voor u klaar! 

carrier-application-industrie-3D-view_nl

Belangrijkste voordelen

carrier-icon-snow-flake
Koudwaterproductie tot -15 °C
Koudwaterproductie met lage temperaturen tot -6 °C (gemiddeld) of tot -15 °C (laag) voor specifieke toepassingen zoals opslag van thermische energie en koeling van industriële processen.
carrier-icon-high-efficiency
Hoge efficiëntie bij vol- en deellast
Een door een omvormer aangedreven machine biedt doorgaans een zeer hoge efficiëntie bij deellast, maar hoge efficiëntie bij deellast betekent vaak dat de efficiëntie bij vollast lager is. Dankzij AquaForce® met Greenspeed® intelligence kunt u nu over beide beschikken.
carrier-icon-advanced-monitoring-screen
Nabijheid en proactiviteit om uitval te voorkomen
Geavanceerde bewakingsservice voorziet in het continu verzamelen van informatie van apparatuur voor het anticiperen op en voorkomen van prestatieverlies of schade. Met deze oplossing kunnen gebruikers hun HVAC-systeemprestaties volgen en bewaken en op afstand preventieve en corrigerende acties ondernemen, waarmee de levensduur van de apparatuur wordt geoptimaliseerd.
carrier-icon-gauge-smart-energy-management
Slim energiebeheer
Met geavanceerde regeloplossingen zoals Carrier PlantCTRL™ kan het HVAC-systeem worden geregeld en als geheel geoptimaliseerd voor maximale beschikbaarheid en minimaal energieverbruik. Bovendien ontwerpt, construeert en implementeert Carrier aangepaste TES-oplossingen (opslag van thermische energie) voor HVAC-industriële systemen met een piekkoelingsvraag van > 500 kW. De TES-oplossing is 100% compatibel met slimme netwerken en reduceert het vermogen van de koelmachines met 30% tot 70%, stelt de koelproductie veilig.Ontdek onze producten voor de industrie

carrier-video-screenshot-30kavize
AquaForce® PUREtec™ 30KAVIZE, luchtgekoelde koelmachine met schroefcompressor. Specifiek voor de industrie.

De AquaForce® Vision 30KAVIZE met HFO R-1234ze koudemiddel is geschikt voor industriële procestoepassingen (voedselproductie, chemicaliën, metaalindustrie, farmaceutische producten, plastic en meer), biedt uitstekende prestaties en is een kosteneffectieve oplossing.

carrier-video-screenshot-30kav_low_brine_en
De series AquaForce® 30KAV serie
leverbaar met laag brijnoptie
De series AquaForce® 30KAV en 30XB/P-ZE zijn nu leverbaar met laag brijnopties. Lagetemperatuur-koudwaterproductie tot -15 °C met zeer lage drukval voldoet aan de specifieke eisen van procesapplicaties.
carrier-video-screenshot-30kav_heat_recovery_en
De AquaForce® 30KAV serie
verkrijgbaar met warmteterugwinning opties
De AquaForce® 30KAV serie is verkrijgbaar met warmteterugwinnings opties om industriële procestoepassingen een duurzamere verwarmingsoplossing te bieden met behulp van hernieuwbare energie.
carrier-video-screenshot-smart-city
AquaForce®
diverse verwarmingstoepassingen
Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, bieden AquaForce 61XWHZE warmtepompen een meer duurzame energieoplossing aan smart cities. Hoe dit in zijn werk gaat.
BluEdge® Service
Carrier beschikt over een professionele service organisatie. Het aanschaffen van een installatie is de eerste stap, een optimale beheersing van die installatie is een tweede. Ook bij die tweede stap helpen we u graag. Het beheren van onze installaties, daar zijn we goed in. Wij zijn 24/7 bereikbaar: telefonisch, per chat, op locatie en altijd via afstandsbewaking op de achtergrond. Wilt u meer weten over Service? Klik dan hier.