Skip to main content
carrier-bluedge-service-technician-on-site-commissioning_h carrier-bluedge-technician-on-site-commissioning_sq

Inbedrijfstelling

Efficiënte werking die zorgt voor de langst mogelijke levensduur van uw apparatuur, begint met de inbedrijfstelling van de apparatuur. Onze technici combineren kennis en ervaring om het hoogste niveau van technische uitmuntendheid te bieden.
Realiseer maximale prestaties en betrouwbaarheid van uw nieuwe Carrier-apparatuur

Omdat we weten dat uw HVAC-apparatuur een kritieke component van uw gebouw is en dus bescherming verdient, leveren de service experts van Carrier de beste manier om deze bescherming te garanderen en te behouden.

De commerciële apparatuur van Carrier vertegenwoordigt de meest geavanceerde technologie. Om ervoor te zorgen dat u maximaal voordeel haalt uit geavanceerd design, is een vakkundige opstart volgens een aantal strikte door ons gedefinieerde procedures van essentieel belang.Een correcte opstart is van doorslaggevend belang voor optimale prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid - niet alleen tijdens de eerste dagen of weken, maar voor de komende jaren.

Meer dan 115 jaar ervaring als fabrikant
  • Continue training van technici voor het up-to-date brengen van kennis op basis van de meest actuele informatie van de afdeling R&D van Carrier
  • Technisch milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeleid (EH&S-beleid van Carrier) servicegericht
  • We passen ons serviceaanbod voortdurend aan uw behoeften aan
Vertrouw op de expertise van de fabrikant om uw apparatuur op te starten

HVAC-installaties


carrier-installatieschema

Apparatuur


carrier-koelmachine-tekening

Systemen


carrier-systemen-scherm-voor_verwarming-en-airconditioning
We passen ons serviceaanbod voortdurend aan uw behoeften aan
Neem contact met ons op om uw apparatuur en systeem in bedrijf te stellen
SERVICE AANVRAGEN

Overige services

carrier-bluedge-service-technician-warranty_h
Garantie
Na inbedrijfstelling wordt Carrier-apparatuur gedekt door garantie. Regelmatig onderhoud van de koelmachine is van wezenlijk belang om te kunnen voldoen aan de fabricagegarantievoorwaarden van Carrier. Voor een verlengde garantie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Carrier-servicekantoor.
carrier-bluedge-service-technician-maintenance_h
Preventief & predictief onderhoud
Technische systemen van allerlei aard hebben planmatig onderhoud nodig voor de beste prestaties. Er moet altijd een onderhoudscontract worden afgesloten, vanaf het kleinste tweedelige airconditioningsysteem tot installaties met meerdere koelmachines op meerdere locaties. Carrier biedt een zorgvuldig beheerd servicepartnerschap aan om ervoor te zorgen dat u precies de serviceoplossing krijgt die aan uw behoeften en aan uw regelgeving voldoet.