carrier-NL-VWF-hero-

Configurator

Carrier presenteert zijn configurator in België om binnenklimaatsystemen te configureren waarmee gebruikers op zeer eenvoudige wijze een totaal klimaatsysteem (bestaande uit: koelmachine/warmtepomp – binnendelen – bedieningspanelen) kunnen samenstellen.
carrier-variable-water-flow-configurator

De configurator biedt u de mogelijkheid om een klimaatsysteem te ontwerpen waarbij alleen nog maar water wordt gebruikt als transportmiddel van warmte en koude. Zo duurzaam kan het dus zijn. Een klimaatsysteem ontwerpen kost hiermee veel minder moeite en tijd, en er wordt direct een prijsopgave voor gegenereerd.

Voordelen van de configurator op een rij:
  • Tijdsbesparing
  • Snelheid in op maat advies
  • Minimalisering van miscalculaties
Vraag nu een account aan op www.mycarrier.be open_in_new Opens in a new window

Wilt u meer weten over het VWF klimaatsysteem? Kijk op VWF