Skip to main content
hotel-bedroom

Hotel

Carrier biedt oplossingen die aan uiteenlopende gastprofielen en aan verschillende typen kamers en faciliteiten zijn aangepast. Hoteleigenaars, ontwikkelaars en faciliteiten-/vastgoedbeheerbedrijven zullen winstgevendheid, betrouwbaarheid en gasttevredenheid ervaren omdat Carrier aan hun behoeften kan voldoen.
carrier-application-hotel-3D-view_nl

Belangrijkste voordelen

carrier-icon-low-noise
Modus stil bedrijf (nachtmodus)

Airconditioning, ventilatie en verwarming (afhankelijk van de regio en het seizoen) zijn de eerste zaken die een gast ervaart. De terminaloplossingen en diffusiemogelijkheden van Carrier voorzien in het lage geluidsniveau dat gasten nodig hebben in een ontspannende omgeving.

carrier-icon-temperature-controls
Geavanceerde temperatuurregelingen

Het personaliseren van het verblijf van een gast is van wezenlijk belang voor het opbouwen van een relatie zodat de gast blijft terugkomen. Carriers gebruiksvriendelijke, esthetische gebruikersinterfaces die worden ondersteund door energiebeheersystemen, van Aquasmart® tot WebCTRL®, zorgen ervoor dat geïndividualiseerde klimaatinstellingen kosteneffectief en intuïtief zijn. Gebruikersinterfaces zijn verkrijgbaar in uiteenlopende opties in het assortiment van Carrier.

carrier-icon-heat-pump
Breed assortiment warmtepompen (5-5.000 kW)

Carrier heeft speciale warmtepompen geïntroduceerd, die zijn ontworpen voor verwarmingstoepassingen. Zowel tijdens koeling als verwarming leveren ze superieure energie-efficiëntie, ongeacht de weersomstandigheden: van -20 tot 46 °C buitenluchttemperatuur.

carrier-icon-energy-recovery-blue
Warmteterugwinning

Carrier biedt een assortiment warmteterugwinningsopties, met inbegrip van zeer efficiënte warmteterugwinning op luchtbehandelingsunits en desuperheaters of warmteterugwinningscondensors op koelsystemen, om bij te dragen aan een verminderd verbruik van verwarmingsenergie.

carrier-icon-sanitary-hot-water
Sanitair warm water

Hotels hebben een constante toevoer van sanitair warm water nodig voor verschillende gebieden. Veel Carrier-koelmachines kunnen warmte terugwinnen bij zeer hoge temperaturen en voorzien zo in energie voor het voorverwarmen van de heetwatertank die normaal gesproken wordt verwarmd door traditionele ketels. Bovendien bieden speciale warmtepompen voor hoge temperatuur die heet water tot maximaal 68 °C kunnen produceren, verdere mogelijkheden om het energieverbruik van het systeem te reduceren.
Ontdek onze producten voor hotels

Praktijkvoorbeeld

carrier-case-study-hilton-hotel-air-cooled-chiller-installation-by-helicopter-1_c
Hilton Metropole