Skip to main content
1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Over Ons

Carrier is ontstaan uit de uitvinding van de moderne airconditioning in 1902 door Willis Carrier en is nu wereldleider op het gebied van oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c
De uitvinding die de wereld veranderde

In 1902 vond Willis Carrier met de moderne airconditioner eindelijk een oplossing voor klimaatbeheersing in gebouwen. Door deze uitvinding werden ontelbare soorten industrie mogelijk die een verbetering brachten voor de productiviteit, de gezondheid en het persoonlijk comfort.

Vandaag de dag zijn de innovaties van Carrier over de hele wereld en in bijna elk aspect van ons dagelijks leven te vinden. Wij zorgen voor een comfortabele en productieve omgeving, onafhankelijk van het klimaat buiten. We beschermen de wereldwijde voedselvoorziening door het behoud van de kwaliteit en versheid van voedsel en dranken. We zorgen voor gezondheid en welzijn door een correcte manier van transporteren en afleveren van medische goederen onder veeleisende omstandigheden mogelijk te maken. We bieden oplossingen, diensten en opleidingen die meewerken aan de duurzame bouwbeweging.

Dit is slechts een kleine selectie van de manieren waarop Carrier zich inzet om de wereld een betere plek te maken om in te leven, werken en spelen.

Aan klantwensen voldoen

Carrier biedt uitgebreide oplossingen voor een breed scala aan toepassingen op het gebied van verwarming, airconditioning , koeling en meer.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Woonhuissystemen

Miljoenen mensen vertrouwen op het leiderschap en de expertise van Carrier in het leveren van efficiënte oplossingen voor de verwarming en koeling van hun huizen.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Commerciële systemen

Carrier stelt de norm voor prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid en biedt oplossingen voor airconditioning, verwarming en gebouwenregeling.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Transportkoeling

Transportkoelingsapparatuur van Carrier, bewakingsoplossingen voor de koude keten en vervangingsonderdelen zorgen voor het veilige en betrouwbare transport van voedsel en drank, medische benodigdheden en andere bederfelijke vracht naar mensen en bedrijven over de hele wereld.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Commerciële koeling

Onze koelingsoplossingen staan ten dienste van de retailsector voor dranken en voedselvoorziening en zijn gebouwd op een nieuwe generatie technologieën voor het behouden van versheid, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van het uiterlijk van voedsel en dranken voor de retailsector.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
Natural Leadership

Vanaf het allereerste begin is Carrier Leader geweest. Niet alleen omdat we een totaal nieuw en innovatief product maakten, maar ook omdat we daarbij de norm bepaalden voor een verantwoordelijk milieubeleid. Sinds 1994 zijn we koploper op het gebied van het afschaffen van ozon beschadigende koudemiddelen en het introduceren van veel van de meest energiezuinige systemen voor verwarming, airconditioning en koeling wereldwijd.

Het beschermen van het milieu en de beperkte natuurlijke grondstoffen zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. We erkennen het grote belang van het behoud van een verantwoordelijk evenwicht tussen het comfort dat we vandaag wensen en de wereld waarin we morgen leven.

Lees meer
Verhalen
carrier-conservation-meter
We zorgen dat conservering cool blijft

De CO₂NSERVERINGS-meter van Carrier toont onze voortdurende inzet voor het milieu aan, en dat zal niet snel minder worden.

blue-sky-lower-co2
We zorgen dat koeling innovatief blijft

Door gerecyclede kooldioxide (CO₂) als koudemiddel te gebruiken in plaats van synthetische koudemiddelen, helpt Carrier een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid, efficiëntie en prestaties in commerciële koelingssystemen.

strawberries-in-containers
We zorgen dat aardbeien gekoeld blijven

Aardbeien, die net zo delicaat als delicieus zijn, moeten een lange weg afleggen vanaf het veld naar uw bord - en de nauwkeurige Carrier-technologie maakt dat allemaal mogelijk.

comfortable-girl-with-pet
We zorgen dat huizen warm blijven

We kunnen niets aan het weer zelf veranderen, maar met onze efficiënte verwarmingsoplossingen is de weersvoorspelling voor het binnenklimaat altijd helemaal aan u.

Speak Up
Het Speak Up-programma van Carrier biedt meerdere communicatiekanalen voor het melden van daadwerkelijke, vermoedelijke of potentiële schendingen van onze Ethische Code via één enkel platform dat toegankelijk is via een gratis nummer of webinzending. Beide opties maken het anoniem melden van dergelijke zorgen mogelijk.
Speak Up