Skip to main content
bodega-pago-de-carraovejas-h

Wijnmakerij Pago de Carraovejas

carrier-mapa-casos-practicos-espana-madrid
account_circleCliente Wijnmakerij Pago de Carraovejas
roomUbicación Peñafiel (Valladolid)
todayFecha 2023

Projectbeschrijving

De wijnmakerij en de wijngaarden van Pago de Carraovejas liggen in Peñafiel (Valladolid), midden in de Spaanse wijnstreek Ribera del Duero.

Het bestaat momenteel uit een productiegebied van 160 hectare waar drie druivenvariëteiten worden verbouwd - Tempranillo, Cabernet Sauvignon en Merlot. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende teeltsystemen, die zijn aangepast aan elk type klein perceel.

De oppervlakte van alle faciliteiten is groter dan 26.000 m² en er is een uitzicht over de Botijasvallei en het kasteel van Peñafiel.

bodega-pago-de-carraovejas-1

Belang van temperatuurregeling

Een van de hoofdelementen is de temperatuurregeling in de tanks om een wijn van de hoogste kwaliteit te verkrijgen.

De koudwaterproductie komt tot stand met luchtgekoelde koelmachines voorzien van hoogrendement schroefcompressoren, waarmee een zeer nauwkeurige aanpassing mogelijk is aan de vereiste koelcapaciteit. Deze machines hebben bovendien een breed bedrijfsbereik bij buitentemperaturen van -20°C tot 55°C en een koudwaterproductie tot -15°C.

Er zijn inspectieschema's en gepersonaliseerde protocollen verbonden aan de units om een optimale werking te garanderen.

Dankzij deze diensten konden de bedrijfskosten worden geminimaliseerd en de levensduur van de installatie gemaximaliseerd.

bodega-pago-de-carraovejas-2

Verantwoorde processen

De wijnmakerij is ontworpen om het op zwaartekracht gebaseerde natuurlijke gistingsproces en de oorspronkelijke kenmerken van de grondstoffen volledig in hun recht te laten. Er is een innovatief fermentatiesysteem geïmplementeerd dat is uitgerust met de nieuwste technologie voor een efficiëntere maceratie.

VARIËTEITEN

Het bestaat momenteel uit een productiegebied van 160 hectare waar drie druivenvariëteiten worden verbouwd: Tempranillo, Cabernet Sauvignon en Merlot.

30XB Carrier koelmachine

AquaForce® 30XB is verkrijgbaar in drie efficiëntieniveaus die perfect zijn afgestemd op de toepassing van elke klant en voldoet aan de nieuwe vereisten van de Europese ecodesignrichtlijn.

De 30XB werkt bij buitentemperaturen van -20°C tot 55°C. Het is de ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen, van kantoorgebouwen en luxe hotels tot sanitaire installaties, datacenters en industriële projecten.

bodega-pago-de-carraovejas-4