Skip to main content
carrier-group-of-highrise-buildings-in-city-looking-up

Bedien, onderhoud & beveilig

De uitgebreide kennis van Carrier van alle merken apparatuur is de basis voor onze service-portfolio. Wij stellen een plan op, dat topprestaties en lange levensduur van uw apparatuur garandeert.
carrier-bluedge-service-technician-on-site-commissioning_h
Inbedrijfstelling
Efficiënte werking die zorgt voor de langst mogelijke levensduur van uw apparatuur, begint met de inbedrijfstelling van de apparatuur. Onze technici combineren kennis en ervaring om het hoogste niveau van technische uitmuntendheid te bieden.
carrier-bluedge-service-technician-warranty_h
Garantie
Na inbedrijfstelling wordt Carrier-apparatuur gedekt door garantie. Regelmatig onderhoud van de koelmachine is van wezenlijk belang om te kunnen voldoen aan de fabricagegarantievoorwaarden van Carrier. Voor een verlengde garantie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Carrier-servicekantoor.
carrier-bluedge-service-technician-maintenance_h
Preventief & predictief onderhoud
Technische systemen van allerlei aard hebben planmatig onderhoud nodig voor de beste prestaties. Er moet altijd een onderhoudscontract worden afgesloten, vanaf het kleinste tweedelige airconditioningsysteem tot installaties met meerdere koelmachines op meerdere locaties. Carrier biedt een zorgvuldig beheerd servicepartnerschap aan om ervoor te zorgen dat u precies de serviceoplossing krijgt die aan uw behoeften en aan uw regelgeving voldoet.
carrier-bluedge-service-technician-repair_h
Reparaties
Door Carrier opgeleide technici repareren uw systemen op deskundige en efficiënte wijze. U profiteert van een Europees netwerk van experts voor efficiënte ondersteuning van al uw toepassings- en zakelijke behoeften.
carrier-bluedge-spare-parts-warehouse_h
Reserveonderdelen
Carrier kan dankzij haar speciale onderdelenteams en fabrieken in heel Europa dagelijks 250 orders afleveren en wekelijks meer dan 1600 verzendingen efficiënt over de hele wereld transporteren.
carrier_commercial-hvac_people_carrier-rentals-contingency-planning-services
Systemen voor verhuur
Klimarent is een belangrijke speler voor de verhuur van gespecialiseerde apparatuur voor koeling, verwarming, droging en generatoren.
carrier-bluedge-digital
ABOUND™ HVAC PERFORMANCE
ABOUND HVAC Performance levert bruikbare inzichten voor uw HVAC apparatuur voor het reduceren van de bedrijfskosten, vergroten van de productiviteit van de medewerkers en het verbeteren van de uptime.
Onze digitale diensten helpen u en uw medewerkers bij het zichtbaar maken, het toegang krijgen tot adviezen van experts en het effectief optimaliseren van de levenscyclus van HVAC-systemen.