Skip to main content
carrier-bluedge-service-technician-on-roof_h carrier-bluedge-service-technician-on-roof_sq

Carrier zorgt voor u, uw apparatuur en uw bedrijf

Samenwerken met Carrier Commercial Service betekent de zekerheid dat elk facet van uw investering zorgvuldig wordt bewaakt, geanalyseerd, onderhouden en gedocumenteerd. Dit begint op het moment van uw allereerste contact met ons en duurt gedurende de hele levensduur van uw installatie. Carrier Commercial Service levert BluEdge™, een nieuwe eersteklas service- en aftermarket-aanbieding exclusief voor klanten en partners. Middelpunt van BluEdge is een progressief, gefaseerd servicemodel, ontworpen met onze klanten in ons achterhoofd, dat onze klanten voorziet van een groot aantal dynamische opties die passen bij de behoeften van de processen.

BluEdge logo
large-city-grey-overlay-h
De leider voor service & technologie in de HVAC-sector
De service-oplossingen van Carrier creëren een totaaloplossing voor mechanische gebouwsystemen. Naast preventief onderhoud, uitgebreide serviceactiviteiten en reparatiemogelijkheden stelt het team aangepaste BluEdge serviceovereenkomsten voor mechanische gebouwsystemen voor. We staan in voor controles, aanpassingen, engineering, kostenanalyse voor de hele levensduur, financiële services en nog veel meer. Bovendien zorgen we voor reparaties en vervanginstallaties.
schema-bluEdge-service-overview
Een niveau voor elke business

Ons gefaseerde servicemodel biedt klanten een groot aantal opties om te voldoen aan de speciale behoeften van hun business. Het past uitstekend voor klanten van elke grootte.

Core
Een voordelige oplossing voor klanten met een connected koelmachine en die standaard onderhoud behoeven. Met ons Core Plan kunnen wij u service leveren met een combinatie van online en on-site aanwezigheid.

Enhance
Als u op zoek bent naar volledig preventief onderhoud, waar on-site aanwezigheid wordt gecombineerd met een hoge connectiviteit op afstand, dan past ons Enhance Plan waarschijnlijk beter bij uw situatie. Wij zullen de levensduur, de productieve tijd en de prestaties van uw apparatuur maximaliseren met een passende onderhoudsformule voor al uw HVAC-activa.

Elite
Ons Elite Plan is het ultieme zorgeloze, betrouwbare programma voor klanten die op zoek zijn naar het hoogste niveau van betrouwbaarheid van de apparatuur, ook met betrekking tot productieve tijd en fiscale zekerheid. Dit plan is inclusief het repareren of vervangen van onderhoudbare defecte onderdelen en er kan desgewenst een uitgebreid noodkoelingplan worden opgezet.

Download de brochure
carrier-group-of-highrise-buildings-in-city-looking-up
Preventief, voorspellend, proactief
De uitgebreide kennis van Carrier van alle merken apparatuur is de basis voor onze service-portfolio. Wij stellen een plan op, dat topprestaties en lange levensduur van uw apparatuur garandeert.
carrier-bluedge-service-technician-on-site_h
Maximaliseer de investering in uw apparatuur met Carrier Commercial Service
Als service-experts, weten wij hoe we het meeste rendement kunnen halen uit uw investering. De kapitaalgoederen die u aanschaft zullen, met het juiste onderhoud, gedurende een lange periode in bedrijf zijn.
bluedge-core-values
KERNWAARDEN
Onze kernwaarden definiëren wie we zijn en bepalen elke beslissing die we nemen. Deze waarden zijn de pijlers van ons bedrijf: kwaliteit, prestaties, verantwoordelijkheid, innovatie, klantgerichtheid en zorg voor onze medewerkers.
bluedge-customer-service
KLANTENDIENST
Als u ons als partner kiest, kiest u voor een erkende HVAC-professional – met duidelijke focus op het belang van elk aspect van uw investering. Uw beslissing om voor Carrier te kiezen, is erg belangrijk… net als onze relatie met u. Beide aspecten zijn voor ons erg belangrijk.
bluedge-safety-focus
VEILIGHEID
Milieu, gezondheid en veiligheid (EH&S) zijn verankerd in onze cultuur. We voeren een veelzijdig EH&S beheersysteem waardoor veiligheid iedere dag centraal staat. Op elk niveau volgen we de strengste normen en dat vertaalt zich in veiligheid op het werk.
bluedge-equipment-expertise
UITRUSTING & EXPERTISE
We hebben toegang tot de meest recente ontwikkelingen in engineering en de meest geavanceerde tools voor technisch onderhoud.