Carrier Transicolds nyskapande erbjudanden visas på Solutrans 2019

LYON, France -

Besök monter 4J195

Carrier Transicold presenterar på Solutrans 2019 ett antal effektiva, hållbara och nyskapande produkter och lösningar som gagnar transportkylakunder. Carrier Transicold är en del i Carrier, en ledande global leverantör av nyskapande system för HVAC, kyla, brand, säkerhet, och byggnadsautomatiseringstekniker.

Vector® HE 19: Nästa generationen temperaturreglerade släpvagnsystem

Vector HE 19-modellen i multitemperaturversion är PIEK-certifierad i ett nytt modernt utförande med ett antal innovationer som ger betydligt bättre effektivitet. Bränsleförbrukningen minskar med upp till 30 procent, vikten är tio procent lägre och konstruktionen är optimerad för att kräva mindre underhåll¹.

Supra®-modellerna för lastbilar illustrerar effekt, prestanda och hållbarhet

Vi visar också Supra-produktfamiljen för lastbilar, och som omfattar tre serier och modeller. Standard Supra®-serien inkluderar modeller som installeras fram på fordonet. Supra U-serien inkluderar undermonterade enheter och två nya modeller: Supra 900U och Supra 100U. Supra CNG, vinnare av fyra innovationspriser sedan 2017, drivs av komprimerad naturgas och är PIEK-certifierade och med ljudnivå under 60 dB(A). Dessutom ger naturgasdriften betydligt lägre utsläpp på alla nivåer - upp till 95 procent lägre partikelutsläpp och upp till 20 procent lägre koldioxidutsläpp.

Samarbete om påhängsvagnar: Chéreau ROAD-projektet

Carrier Transicold har som en del i projektet optimerad avancerad kyldesign (Refrigerated Optimized Advanced Design, ROAD) tillsammans med Chéreau, europeisk tillverkare, specialiserad på konstruktion och tillverkning av kylpåbyggnader på lastbilar, levererat en motorlös kylanläggning för påhängsvagnar där naturligt köldmedium (koldioxid) används för att minimera miljöpåverkan. ROAD-projektet är ett samarbetsprojekt med det dubbla målet att minska miljöpåverkan av påhängsvagnar och för att förbättra driftbetingelserna beträffande ergonomi och säkerhet. ROAD-påhängsvagnen visas i Chéreaus monter 4L196 på mässan och den tävlar också om Solutrans 2019 innovationsutmärkelser.

Carrier Transicolds flexibla driftlösningar

Carrier Transicold är inriktat på att minska utsläppen genom flexibla lösningar som inkluderar alla alternativa energikällor för drift av kylanläggningar Dessa lösningar inkluderar ECO-DRIVE™, hydraulelektrisk modul, som driver de motorlösa produkterna och utveckling av nya energikällor som det flexibla drivaxelsystemet, som utnyttjar batterilagrad energi från axlarna för drift av anläggningen.

eSolutions™: Avancerad uppkoppling som förbättrar kylkedjeeffektiviteten

Carrier Transicolds visar sitt paket e-Solutions – ett avancerat nätuppkopplat telematikverktyg som utformats för att öka produktsynligheten, hantering av driftkostnader och bättre effektivitet genom hela kylkedjan.

Upptäck hur Carrier Transicold påverkar dina sinnen

Besökarna på Solutrans får också se Carrier Transicolds interaktiva ”Använd dina sinnen”-kampanj, som visar hur Carrier Transicolds kyllösningar spelar en väsentlig roll vid transport av produkter som dagligen stimulerar våra sinnen.

Mer information om Carrier Transicold och dess produkter och tjänster finns på www.carriertransicold.se. Följ Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold bidrar till att förbättra transport och leverans av temperaturreglerat gods med ett komplett utbud av utrustning och tjänster för kyltransporter och med transparens i kylkedjan. Carrier Transicold har i 45 år varit branschledande och försett kunder runt om i världen med avancerade, energieffektiva och miljövänliga kylanläggningar för containrar och generatorer, direktdrivna och diesellastbilsanläggningar och kylanläggningar för släpvagnar. Carrier Transicold är en del i Carrier, en ledande global leverantör av nyskapande system för HVAC, kyla, brand, säkerhet, och byggnadsautomatiseringstekniker. Mer information finns på www.carriertransicold.se. Följ Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

  1. Jämfört med Carrier Transicold Vector® 1950
  2. Alla tekniska data baseras på jämförelser mellan Supra® prototypen med fordonsgasdriven motor och en Supra® 1250 driven av dieselmotor.