Carrier Transicolds eSolutions™: Nästa nivå av uppkopplad kylning visas på Solutrans 2019

LYON, France -

Besök monter 4J195

Carrier Transicold visas sitt eSolutions™ uppkopplingspaket på Solutrans 2019, internationella mässan för transportlösningar. e-Solutions avancerade nätuppkopplade telematikverktyg är utformat för att öka produktsynligheten, hantera driftkostnader och förbättra effektiviteten genom hela kylkedjan. Carrier Transicold är en del i Carrier, en ledande global leverantör av nyskapande system för uppvärmning, ventilation och luftkonditionering (HVAC) , kyla, brand, säkerhet, och byggnadsautomatiseringstekniker.

Carrier Transicold utvecklade den nya eSolutions-plattformen för att på ett intelligent sätt övervaka anslutna kylanläggningar överallt i världen och tillhandahålla viktig information till producenter, förare, transportledare och återförsäljare om produkterna som transporteras och fordonen som transporterar dem.

”eSolutions är ett stort steg framåt för våra uppkopplade kylsystem”, sa Bertrand Gueguen, president, Truck / Trailer International, Carrier Transicold. ”Det ger våra kunder möjlighet att övervaka, spåra och driva sina kylenheter från vilken uppkopplad enhet som helst i världen – plus att vi byggt in ett antal funktioner som ger deras verksamhet värde i realtid.”

Den nya eSolutions-programvaran ger operatörerna 24/7-tillgång till en mängd värdefulla data via dator, smartmobil eller pekplatta, bland annat:

  • fjärrövervakning av temperaturer
  • tvåvägs drifthantering och styrning
  • omfattande service och utnyttjanderapporter
    • geostaket
    • driftlarm

Det finns två eSolutions-paket – Access och Premium – vart och ett med olika nivåer av tillgängliga data och funktionalitet. Access-paketet ger transportledare relevanta funktioner för verksamheten, inräknat temperaturövervakning, geolokalisering, service- och utnyttjanderapporter. Premium ger utöver detta möjlighet att fjärrstyra enheten och tillgång till ytterligare funktioner relaterade till service och styrning.

Alla paketen kan kommas åt via en standard webbläsare och inkluderar installation av en box inbyggd i kylenheten för insamling, delning och analys av alla data i kylkedjan.

Mer information om Carrier Transicold och dess produkter och tjänster finns på www.carriertransicold.se. Följ Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold bidrar till att förbättra transport och leverans av temperaturreglerat gods med ett komplett utbud av utrustning och tjänster för kyltransporter och med transparens i kylkedjan. Carrier Transicold har i 45 år varit branschledande och försett kunder runt om i världen med avancerade, energieffektiva och miljövänliga kylanläggningar för containrar och generatorer, direktdrivna och diesellastbilsanläggningar och kylanläggningar för släpvagnar. Carrier Transicold är en del i Carrier, en ledande global leverantör av nyskapande system för HVAC, kyla, brand, säkerhet, och byggnadsautomatiseringstekniker. Mer information finns på www.carriertransicold.se. Följ Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.