Essentiële dienstverlening in onzekere tijden: wat doet Carrier in verband met COVID-19?

Palm Beach Gardens, Fla. -

We leven momenteel in vreemde tijden. Bij Carrier staan de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, en de dienstverlening aan onze klanten voorop. Onze oplossingen zijn essentieel voor een gezonde levensstijl; Carrier draagt zorg voor een goede luchtkwaliteit binnen, het veilig vervoeren van beperkt houdbare voedingsmiddelen en medicijnen, en voor brandveiligheid. De situatie rondom het coronavirus (COVID-19) veranderd voortdurend; wij nemen daarom maatregelen die in lijn zijn met de laatste richtlijnen en nieuwste inzichten uit de gehele wereld om onze werknemers te beschermen, onze klanten van onze diensten te blijven voorzien en de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken terwijl we ons best doen om onze essentiële producten en diensten te blijven leveren.

We hebben voorzorgsmaatregelen genomen binnen onze gehele organisatie, zowel op kantoren als in fabrieken, om ervoor te zorgen dat onze werknemers veilig en gezond blijven. We hebben reisbeperkingen ingevoerd, de procedures voor grondige reiniging bij al onze faciliteiten uitgebreid, processen aangepast om afstand te kunnen houden en schema's gewijzigd om ervoor te zorgen dat onze werknemers zo weinig mogelijk in groepen bij elkaar zijn, onder meer door thuis te werken wanneer dat mogelijk is. Daarnaast hebben al onze werknemers uitgebreide gezondheids- en veiligheidsinformatie gekregen, en kijken we voortdurend of we de veiligheid bij onze faciliteiten verder kunnen verbeteren.

Al onze activiteiten worden volgens het huidige beleid als essentieel aangemerkt. Daarom blijven we ook tijdens deze pandemie maximaal actief. Onze HVAC-oplossingen zijn essentieel voor koeling en verwarming in ziekenhuizen, woningen en bedrijven. Onze koeloplossingen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat voedingsmiddelen en medicijnen veilig worden afgeleverd, vooral bij de mensen die ze het hardst nodig hebben. En onze brandveiligheids- en beveiligingsproducten zijn onmisbaar voor de veiligheid en het welzijn van iedereen die thuis in quarantaine zit, in een vitaal beroep werkt of na ziekte herstelt. Ons vakkundig en toegewijd personeel blijft zich inzetten voor de essentiële behoeften van onze klanten, waaronder fabrikanten van medicijnen, zodat ook zij de producten en diensten die vooral nu zo hard nodig zijn kunnen blijven leveren.

We blijven ons uiterste best doen om onze werknemers veilig te houden bij het leveren van de producten en diensten waarop onze klanten vertrouwen om de wereld gezond, veilig en comfortabel te houden.