Innovatief aanbod van Carrier Transicold op Solutrans 2019

LYON, France -

Bezoek Stand 4J195

Carrier Transicold laat tijdens de Solutrans 2019 een aantal efficiënte, duurzame en innovatieve producten en oplossingen voor klanten in de koeltransportindustrie zien. Carrier Transicold is onderdeel van Carrier, een toonaangevend, wereldwijd leverancier van innovatieve HVAC-systemen, koelsystemen, brandpreventiesystemen, beveiligingssystemen en automatiseringstechnologieën voor gebouwen.

Vector® HE 19: De volgende generatie temperatuurgeregelde trailersystemen

De Vector HE 19 maakt tijdens de Solutrans zijn werelddebuut in een multitemp-uitvoering. Deze unit is PIEK-gecertificeerd en heeft een nieuw, modern ontwerp met diverse geïntegreerde innovaties waardoor de operationele efficiëntie aanzienlijk toeneemt. Het brandstofverbruik is tot 30% verlaagd, de unit weegt 10% minder en het ontwerp is geoptimaliseerd zodat deze unit minimale onderhoudsvereisten heeft¹.

De serie Supra® voor trucks biedt vermogen, prestaties en duurzaamheid

Ook de Supra range voor trucks is te zien met diverse modellen, verdeeld over drie series. De standaardserie van de Supra® omvat units die op de voorkant van voertuigen worden gemonteerd. De serie Supra U omvat undermount-units en twee nieuwe modellen: de Supra 900U en de Supra 1100U. En de Supra CNG, winnaar van vier innovatieprijzen sinds 2017, werkt op aardgas, is PIEK-gecertificeerd en biedt een geluidsniveau van minder dan 60 dB(A). Daarnaast zorgt aardgas voor aanzienlijk minder vervuilende emissies op alle niveaus - tot 95% minder deeltjesuitstoot en tot 20% minder CO2-emissies.

Gezamenlijk innovatie voor opleggers: het project Chéreau ROAD

Carrier Transicold werkt samen met Chéreau, een Europese fabrikant gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van carrosserieën voor koelvrachtwagens, aan het project Refrigerated Optimized Advanced Design (ROAD). Voor dat project heeft Carrier een motorloze koelunit voor opleggers geleverd, die een natuurlijk koudemiddel (CO2) gebruikt om de impact op het milieu te beperken. Het project ROAD is een gezamenlijk project met twee doelstellingen: verlaging van de impact van opleggers op het milieu en verbeterde omstandigheden op het gebied van ergonomie en veiligheid. De ROAD-oplegger staat tijdens de beurs bij de stand van Chéreau (4L196) en strijdt ook mee om de Solutrans 2019 I-nnovations Awards.

Flexibele vermogensoplossingen van Carrier Transicold

Carrier Transicold zet zich in om de emissies te verlagen door flexibele vermogensopties te bieden die alle oplossingen met alternatieve energie voor koelunits omvatten. Hieronder vallen onder meer de ECO-DRIVE™ hydro-elektrische module, die energie levert aan de producten in het motorloze aanbod, en de ontwikkeling van nieuwe energiebronnen zoals het assysteem met flexibel vermogen, dat energie uit de assen in een accupack gebruikt om de unit van voeding te voorzien.

eSolutions™: Geavanceerde verbindingsmogelijkheden voor meer efficiëntie in de koudeketen

Bij de stand van Carrier Transicold is ook het nieuwe e-Solutions-verbindingspakket te zien. Dit is een geavanceerd online telematicaplatform dat het zicht op het product verbetert, operationele kosten beheert en de operationele efficiëntie binnen de koudeketen verbetert.

Ontdek hoe Carrier Transicold uw zintuigen prikkelt

De bezoekers van Solutrans kunnen ook de interactieve campagne "Move Your Senses" van Carrier Transicold ervaren, waarmee Carrier Transicold laat zien hoe de koeloplossingen van Carrier een integrale rol spelen bij het transport van producten die elke dag onze zintuigen prikkelen.

Ga voor meer informatie over Carrier Transicold, en onze producten en diensten naarwww.carriertransicold.nl. Volg Carrier Transicold op Twitter: @SmartColdChain.

Over Carrier Transicold
Carrier Transicold werkt aan het verbeteren van transport van geconditioneerde ladingen en doet dat met een compleet aanbod apparatuur en diensten voor koeltransport en koudeketenmanagement. Carrier Transicold is al ruim 45 jaar leider in deze sector en voorziet klanten over de hele wereld van geavanceerde, energie-efficiënte en milieuvriendelijke koelsystemen en gensets voor containers, vrachtwageneenheden met directe aandrijving en dieselmotor, en koelsystemen voor trailers. Carrier Transicold is onderdeel van Carrier, een toonaangevend, wereldwijd leverancier van innovatieve HVAC-systemen, koelsystemen, brandpreventiesystemen, beveiligingssystemen en automatiseringstechnologieën voor gebouwen. Ga voor meer informatie over Carrier Transicold, en onze producten en diensten naarwww.carriertransicold.nl. Volg Carrier Transicold op Twitter: @SmartColdChain.

  1. In vergelijking met de huidige Carrier Transicold Vector® 1950.
  2. Alle technische gegevens zijn gebaseerd op een vergelijking tussen het prototype van de Supra® met CNG-motor en een Supra® 1250 met dieselmotor.