eSolutions™ van Carrier Transicold: het volgende niveau van online koeling tijdens Solutrans 2019

LYON, France -

Bezoek ons bij stand 4J195

Carrier Transicold laat tijdens Solutrans 2019, de internationale handelsbeurs voor transportoplossingen, het online eSolutions™-pakket zien. Het geavanceerde telematicaprogramma e-Solutions verbetert het zicht op het product, beheert operationele kosten en verbetert de operationele efficiëntie binnen de koudeketen. Carrier Transicold is onderdeel van Carrier, een toonaangevend, wereldwijd leverancier van innovatieve HVAC-systemen (verwarming, ventilatie en airconditioning), koelsystemen, brandpreventiesystemen, beveiligingssystemen en automatiseringstechnologieën voor gebouwen.

Carrier Transicold heeft het nieuwe eSolutions-platform ontwikkeld om op een slimme manier online koelsystemen overal ter wereld in de gaten te houden, met belangrijke informatie voor producenten, bestuurders, transportmanagers en verkopers over de producten die worden vervoerd en de voertuigen die ze vervoeren.

"eSolutions is een belangrijke stap vooruit in onze aanbod van online koeling", zei Bertrand Gueguen, president, Truck / Trailer International, Carrier Transicold. "Hiermee kunnen onze klanten hun koelunits overal ter wereld in de gaten houden en volgen, en met elk verbonden apparaat bedienen – bovendien hebben we verschillende functies geïntegreerd die echt toegevoegde waarde voor hun bedrijf hebben."

De nieuwe eSolutions-software is toegankelijk via desktop, smartphone en tablet, en biedt bestuurders 24/7 toegang tot diverse waardevolle gegevens over hun koelsystemen, met onder meer:

  • Temperatuurbewaking op afstand
  • Tweewegopties voor operationeel beheer en controle
  • Uitgebreide service- en gebruiksrapporten
    • Geo-fencing
    • Operationele alarmen

Er zijn twee eSolutions-servicepakketten – Access en Premium – en elk pakket biedt een ander niveau in beschikbare gegevens en functionaliteit. Het pakket Access biedt wagenparkmanagers belangrijke functies voor hun bedrijf, zoals temperatuurbewaking, geolocalisering, en service- en gebruiksrapporten. Het pakket Premium biedt daarnaast de mogelijkheid om de unit op afstand te bedienen en extra toegang tot functies met betrekking tot service en regeling.

Elk pakket is volledig toegankelijk via een gewone internetbrowser en omvat de installatie van een kastje in de koelunit voor het verzamelen, delen en analyseren van alle gegevens voor de koudeketen.

Ga voor meer informatie over Carrier Transicold, en onze producten en diensten naarwww.carriertransicold.nl. Volg Carrier Transicold op Twitter: @SmartColdChain.

Over Carrier Transicold
Carrier Transicold werkt aan het verbeteren van transport van geconditioneerde ladingen en doet dat met een compleet aanbod apparatuur en diensten voor koeltransport en koudeketenmanagement. Carrier Transicold is al ruim 45 jaar leider in deze sector en voorziet klanten over de hele wereld van geavanceerde, energie-efficiënte en milieuvriendelijke koelsystemen en gensets voor containers, vrachtwageneenheden met directe aandrijving en dieselmotor, en koelsystemen voor trailers. Carrier Transicold is onderdeel van Carrier, een toonaangevend, wereldwijd leverancier van innovatieve HVAC-systemen, koelsystemen, brandpreventiesystemen, beveiligingssystemen en automatiseringstechnologieën voor gebouwen. Ga voor meer informatie over Carrier Transicold, en onze producten en diensten naarwww.carriertransicold.nl. Volg Carrier Transicold op Twitter: @SmartColdChain.