Carrier Transicold kondigt prijsverhoging aan op alle typen koelunits

RUEIL-MALMAISON, France -

Vanaf 1 januari 2018 zal Carrier Transicold de prijzen voor alle typen koelunits aanpassen. Dit geldt voor zowel de Europese markt als voor het Midden-Oosten, Afrika en Rusland.

Over de afgelopen drie jaar heeft Carrier Transicold zich in het belang van haar klanten ingespannen de gevolgen van kostenstijgingen in productie en logistiek tot een minimum te beperken. Helaas is het door de recente prijsstijgingen van grondstoffen, arbeid en transport noodzakelijk geworden de verkoopprijzen aan te passen.

Carrier Transicold blijft zich met hoogwaardige producten en service inzetten om de operationele kosten van haar klanten te verlagen. Daartoe wordt voortdurend gewerkt aan verdere verbetering van ons aanbod.

Over Carrier Transicold

Carrier Transicold werkt aan het verbeteren van transport van geconditioneerde ladingen en doet dat met een compleet aanbod apparatuur en diensten voor koeltransport en koudeketenmanagement. Carrier Transicold is al ruim 45 jaar leider in deze sector en voorziet klanten over de hele wereld van geavanceerde, energie-efficiënte en milieuvriendelijke koelsystemen en gensets voor containers, vrachtwageneenheden met directe aandrijving en dieselmotor, en koelsystemen voor trailers. Het bedrijf maakt deel uit van UTC Climate, Controls & Security, een divisie van United Technologies Corp., wereldwijd toonaangevend leverancier voor de ruimtevaart- en bouwsysteemsectoren. Ga voor meer informatie naar www.carriertransicold.eu. olg Carrier op Twitter: @SmartColdChain.