Carrier Transicold maakt prijsaanpassing bekend voor Truck en Trailer koelunits in Europa, het Midden-Oosten en Afrika

RUEIL-MALMAISON, FRANCE -

Per 1 januari 2022 gaat Carrier Transicold de prijzen voor alle categorieën koelunits voor Truck en Trailer verhogen voor de regio's Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland.

Deze aanpassing is noodzakelijk vanwege verschillende internationale ontwikkelingen, waaronder ongekende prijsstijgingen voor grondstoffen en transport.

Carrier Transicold levert hoogwaardige producten en diensten om onze klanten te ondersteunen bij het verhogen van de operationele efficiency van hun wagenpark.

Over Carrier Transicold
Carrier Transicold helpt het transport en de zending van temperatuurgecontroleerde ladingen te verbeteren met een complete lijn van apparatuur en diensten voor gekoeld transport binnen de keten van koelproducten. Carrier Transicold is al meer dan 50 jaar marktleider en voorziet klanten over de hele wereld van geavanceerde, energiezuinige en milieuvriendelijke koelsystemen en generatorsets voor containers, directe aangedreven (diesel) trucks en koelsystemen voor opleggers. Carrier Transicold is een onderdeel van Carrier Global Corporation, een toonaangevende internationaal leverancier van gezonde, veilige en duurzame bouw- en koeloplossingen. Ga voor meer informatie naar carriertransicold.nl. Volg Carrier op Twitter: @SmartColdChain.