Carrier is wereldleider op het gebied van high-technology oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling. Carrier-experts bieden duurzame oplossingen door energie-efficiënte producten, gebouwbeheer en energiediensten te integreren voor residentiële, commerciële, retail-, transport- en foodserviceklanten. Carrier is opgericht door de uitvinder van moderne airconditioning en verbetert de wereld om ons heen door middel van technische innovatie en zorg voor het milieu. Uitgebreide leveranciersinformatie is te vinden op de Carrier Corporate website.

SAP® ARIBA® PROCURE-TO-PAY™

In 2016 hebben we Ariba, Inc. gekozen als ons e-procurement systeem voor producten en diensten. Het Procure-to-Pay-systeem is momenteel beschikbaar voor Carrier Corporation, Carrier Transicold, Carrier Commercial Services, UTEC en Automated Logic. Carrier gebruikt het Ariba® Network om zakelijke documenten uit te wisselen met leveranciers, waaronder inkooporders, inkooporderbevestigingen en verzend mededelingen, facturen, credit- en debet nota's en catalogi.

Bezoek SAP Ariba voor meer informatie over het Ariba-netwerk, voordelen, abonnementen en prijzen.

SAP® ARIBA® LICHT-ACCOUNT

Ariba kondigde een evolutie aan van zijn Light Enablement ™ -methodologie, bekend als Light Account. Light Account of "Interactieve e-mail", een kosteloos kanaal voor leveranciers met klanten die via Ariba inkopen. Deze Ariba P2P-functionaliteit levert inkooporders (PO) via een door het systeem gegenereerde e-mail met eenvoudige factuurverzending, verbeterde PO e-mail lay-out en de mogelijkheid voor leveranciers om al hun PO's, facturen en betalingsstatus in één portaal te bekijken. Deze door het systeem gegenereerde PO e-mail wordt via het Ariba Network ™ naar leveranciers verzonden zonder dat een volledige Ariba Network-handelsrelatie met Ariba nodig is. Een Light Account is een gratis optie die deze mogelijkheden biedt:

  • Bekijk alle bestellingen, facturen en betalingen in één portaal
  • Stuur orderbevestigingen
  • Maak facturen en dien ze in tegen orders
  • Ontvang factuur- en betalingsstatus
  • Stuur PO kopie opnieuw naar uw e-mailaccount t.b.v. factuurverwerking

Een internetverbinding en webbrowser zijn vereist om een orderbevestiging en factuurverzending te genereren.

Om u op weg te helpen, heeft Carrier het volgende trainingsmateriaal ter beschikking gesteld.

Disclaimer
Ariba is een onafhankelijke contractant en is niet de agent, vertegenwoordiger of partner van Carrier. Carrier wijst uitdrukkelijk aansprakelijkheid af voor diensten, handelingen of nalatigheid van welke aard dan ook door Ariba.

De link naar de Ariba websites houdt geen goedkeuring in van Carrier of Ariba of hun producten of diensten. Carrier is niet verantwoordelijk voor de correctheid, volledigheid of geschiktheid van de inhoud van de informatie op Ariba websites.