CO2-koelunits voor ziekenhuizenZiekenhuizen kunnen niet zonder constante en betrouwbare koel- en verwarmingstoepassingen om zorg van hoge kwaliteit aan hun patiënten te bieden. Deze complexe omgevingen zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar actief en vereisen innovatieve en efficiënte systemen om aan hun vereisten te voldoen. Carrier heeft veel ervaring in het leveren van oplossingen met natuurlijke koelmiddelen voor koeling en verwarming aan ziekenhuizen, waardoor ze de perfecte oplossing voor deze kritieke faciliteiten zijn.

Een van de belangrijke voordelen van een samenwerking met Carrier in ziekenhuizen is de optie van warmteterugwinning. Deze aanpak biedt een aanzienlijk voordeel, omdat de warmte die vrijkomt tijdens koel- en vriesprocessen kan worden gebruikt voor hoogwaardige verwarming of voor warm water, wat de-carbonisatie en afschaffing van gasgestookte apparaten ondersteunt en operationele besparingen oplevert. Carrier heeft de expertise om efficiënte en innovatieve systemen te ontwerpen en te leveren die aan de unieke vereisten van elke ziekenhuisomgeving voldoen.

Carrier begrijpt de kritieke aard van ziekenhuisomgevingen en u kunt op ons vertrouwen voor het leveren van betrouwbare en efficiënte oplossingen. Wij helpen ziekenhuizen om maximale voordelen en optimale prestaties te behalen met onze ultramoderne koel- en verwarmingssystemen. Laat ons team van experts u begeleiden bij het ontwerpen, leveren en toepassen van een systeem dat aan de vereisten van uw ziekenhuisomgeving voldoet en tegelijkertijd de inspanningen voor de-carbonisatie en operationele besparingen ondersteunt.