Heating & Oplossingen voor verwarmen en koelenCarrier is een toonaangevend leverancier van zeer efficiënte verwarming- en koelsystemen en -diensten voor de industriële markt. We bieden een uitgebreid assortiment HVACR-producten die warm en koud water voor een groot aantal sectoren genereren, van grote industriële faciliteiten tot woningen over de hele wereld.

De HVACR-markt blijft zich ontwikkelen en daarom werkt Carrier aan nieuwe en innovatieve technologieën die de werking en levensduur van onze chillers en warmtepompen hebben verbeterd. De duurzaamheid en impact op het milieu van verwarming- en koelsystemen zijn een topprioriteit aan het worden en daarom zijn we bewust bezig om natuurlijke koelmiddelen te gebruiken die de laagst mogelijke impact op de opwarming van de aarde hebben. Daarom zijn we trots op ons uitgebreide aanbod chillers en warmtepompen die een volledig natuurlijk koelmiddel gebruiken, namelijk CO2.

Als wereldwijd leider in de HVACR-industrie leveren we autonome verwarming - en koelsystemen of een combinatie van beide, op maat gemaakt om aan de specifieke vereisten van onze klanten te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze geavanceerde producten en diensten, en hoe we uw bedrijf kunnen helpen zich te ontwikkelen terwijl uw impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

Contact opnemen