CO2-koel unitDe CO2-chillers van Carrier vormen een veelzijdige en innovatieve oplossing voor koeling in een groot aantal toepassingen, zoals logistiek, farmaceutica en voedselproductie. Met bedrijfstemperaturen van positieve tot negatieve temperaturen tot wel -40 °C leveren onze chillers prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Onze chillers maken gebruik van 100% warmteterugwinningstechnologie, waardoor de efficiëntie en prestaties van het systeem worden gemaximaliseerd. We gebruiken CO2, een natuurlijk koelmiddel met een lage impact op het milieu. Onze technologie is duurzaam en toekomstbestendig, en dus de ideale oplossing voor klanten die hun ecologische voetafdruk willen minimaliseren en tegelijkertijd betrouwbare en efficiënte koeling willen gebruiken. We bieden diverse chillers met capaciteiten van 30 kW tot 1,9 MW in een enkele unit om aan de specifieke vereisten van onze klanten te voldoen.

Bij Carrier staan innovatie en duurzaamheid voorop. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze technologie te verbeteren en onze CO2-chillers zijn daar een goed voorbeeld van. Onze chillers zijn een duurzame en efficiënte oplossing, en we doen altijd ons best om superieure prestaties en betrouwbaarheid aan onze klanten te leveren. De CO2-chillers van Carrier zijn een duurzame, toekomstbestendige oplossing voor de koelvereisten van onze klanten en dragen tegelijkertijd bij aan wereldwijde inspanningen om de impact op het milieu te verminderen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij kunnen helpen bij uw koelvereisten.