Bovenaanzicht van een luxehotel met CO2-koelunit op het dakCarrier heeft veel ervaring in talloze vrijetijdsmarkten, waaronder hotels, stadions en ijsbanen. Met onze expertise in koel-, klimaatregelings- en warmtepomptechnologie kunnen we effectieve oplossingen leveren die aan de specifieke vereisten van elke klant voldoen. Onze systemen werken met natuurlijk koelmiddel (CO2), wat niet alleen goed voor het milieu is, maar ook lagere investering- en operationele kosten oplevert.

Als toonaangevend leverancier voor ijsbanen heeft Carrier een reputatie voor het leveren van uitzonderlijke resultaten. We hebben onlangs een innovatief systeem voor de Olympische Winterspelen in Peking geleverd, waarbij hoogwaardige warmteterugwinningstechnologie werd gebruikt om de temperatuur van het ijs tot 0,5 °C te beheersen. Deze technologie werd ook gebruikt voor de douches, vloerverwarming en ontvochtiging, waardoor de algehele ervaring voor bezoekers werd verbeterd.

Bij Carrier begrijpen we hoe belangrijk het is om een positieve ervaring voor uw gasten te creëren, en ons team van experts staat klaar om u tijdens het hele proces ondersteuning en begeleiding te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw doelen op de vrijetijdsmarkt te bereiken.