CO<sub>2</sub>-verwarm&koel unit vanDe vraag naar stabiele en lokale energie- en warmtezekerheid groeit en dus neemt het gebruik van stadsverwarming en het aantal lokale warmtenetwerken in heel Europa snel toe. Carrier is een toonaangevend expert op het gebied van stadsverwarming en heeft talloze systemen ontworpen en geleverd met een capaciteit van honderden kilowatt tot meerdere megawatt. Ons aanbod CO2-warmtepompoplossingen met water en lucht, en capaciteiten tot 2,2 MW in een enkele unit maakt gebruik van onze innovatieve en gepatenteerde ejector-technologie die de systeemefficiëntie met wel 20% kan verbeteren.

Carrier levert duurzame en efficiënte oplossingen die aan de veranderende vereisten van deze tijd en onze klanten voldoen. Onze stadsverwarmingssystemen bieden maximale efficiëntie, betrouwbaarheid en prestaties. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwerpen en te leveren, die aan hun specifieke vereisten voldoen. Ons ervaren team staat klaar om ondersteuning te bieden gedurende de hele levenscyclus van het systeem.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en efficiënt stadsverwarmingssysteem, neem dan vandaag nog contact op met Carrier. Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen bij het ontwerp, de levering en de werking van uw systeem, zodat u verzekerd bent van de meest innovatieve en betrouwbare oplossing voor uw verwarmingsvereisten.