Locatie en geschiedenis in het kort

Carrier Refrigeration Benelux is producent, leverancier en installateur van gekoelde displays en opslagsystemen voor de food retail sector. Onze display oplossingen worden gebruikt in groothandels, supermarkten, benzinestations, winkels en treinstations. De stekkerklare oplossingen worden echter ook in het out-of-home kanaal toegepast.

De naam die we sinds 1972 hebben opgebouwd, danken we aan de kwaliteit van onze producten, technische installaties en service. Carrier is 100 jaar geleden door Willis Haviland Carrier, als uitvinder van het airconditioningsysteem opgericht.

Inmiddels is Carrier een wereldwijde organisatie met de volgende activiteiten:

  • Airconditioning
  • Bedrijfskoeling
  • Transportkoeling

Op onze website ontdekt u de wereld van de professionele koeling. We zijn trots op ons bedrijf en je zult ons leren kennen als een organisatie met ambitieuze mensen die gewend zijn aan het werken in teams en snel resultaten neerzetten.

Service en productaanbod

Neem de tijd om door ons product- en dienstenaanbod op onze website te bladeren en maak gebruik van de contact mogelijkheden zodat wij u kunnen assisteren met al uw koelwensen.

Carrier Commercial Refrigeration is onderdeel van Carrier global Corporation, een leverancier voor bouwtechnieken wereldwijd. Hun systemen en diensten voor brandveiligheid, beveiliging, gebouwautomatisering, verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling maken geïntegreerde, hoogwaardige gebouwen mogelijk die veiliger, slimmer en duurzamer zijn.