CO2-verwarmingssysteemDe aandacht voor duurzaamheid neemt wereldwijd toe en dus is er een dringende noodzaak om de manier waarop we warmte opwekken in alle sectoren snel te veranderen. Traditionele gasgestookte apparaten hebben een aanzienlijke impact op het milieu en daarom heeft Carrier een serie CO2-warmtepompen ontwikkeld die de wereldwijde inspanningen om warmteopwekking voor verschillende toepassingen koolstofvrij te maken en te elektrificeren ondersteunt.

De CO2-warmtepompen van Carrier werken met het meest natuurlijke en veelzijdige koelmiddel en hebben de laagst mogelijke impact op het milieu. Ze kunnen tussen één en drie verschillende temperaturen tot 90 °C tegelijk leveren, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen, waaronder stadsverwarming en vervanging van gasgestookte apparaten. Onze warmtepompen zijn verkrijgbaar van 40 kW tot 2,2 MW in één unit.

Als u verwarming nodig heeft en u wilt de-carboniseren, dan zijn de CO2-warmtepompen van Carrier de duurzaamste oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze geavanceerde producten en diensten, en hoe wij u kunnen helpen om uw bedrijf te laten groeien terwijl uw impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt.