Activiteiten

Carrier is wereldleider op het gebied van vooruitstrevende oplossingen voor verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling, gebouwbeheer en automatisering, brand- en beveiligingssystemen.

Carrier heeft 51 fabrieken en 39 research- en designcentra wereldwijd met meer dan 53.000 werknemers die klanten in meer dan 180 landen bedienen.

Bij Carrier is innovatie altijd één van de kernwaarden geweest. Onze research- en designcentra werken eraan om onze klanten de best presterende, meest efficiënte producten en diensten te leveren.

Duurzaamheid & Green Building

Onze betrokkenheid bij het milieu reikt ver buiten onze bedrijfsgrenzen tot aan de directe leef- en woonomgeving en de klanten die wij ondersteunen. Carrier is het enige bedrijf ter wereld dat een oprichter is van de Green Building Councils in de Verenigde Staten, in Argentinië, China, India, Frankrijk, Koeweit en Singapore.

In feite was Carrier in 1993 oprichter van de nummer 1 van de Verenigde Staten Green Building Council® (USGBC®).

Carrier blijft zich inzetten om de broeikasgasuitstoot van onze producten te verminderen door verbeteringen op het gebied van energie efficiëntie en de gebruikte koudemiddelen. Sinds 1994 zijn we koplopers op het gebied van uitfasering van ozonafbrekende koudemiddelen en hebben wij veel van ’s werelds meest energie efficiënte verwarmings-, airconditioning- en koelsystemen geïntroduceerd. Tegelijkertijd hebben we de milieu-impact van onze activiteiten verminderd.

We delen actief onze expertise om goed milieubeheer te stimuleren. We waren het eerste bedrijf dat een licentie kreeg voor het Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®) van de USGBC. Hiermee trainen we onze medewerkers en klanten in duurzame bouwprojecten. Wij zijn er trots op dat we benoemd zijn tot een USGBC Education Partner. Het Carrier University’s Institute for Sustainablity heeft duizenden professionals uit de industrie opgeleid in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten, Europa, Latijns-Amerika en Azië.

Referentieprojecten

  • De Sixtijnse kapel in Vaticaanstad
  • Singapore Expo, het grootste expositiecentrum in Azië - Singapore
  • De Great Hall of the People – Beijing, China
  • George Washington’s Mount Vernon Estate and Gardens – Virginia, V.S.
  • Galleria degli Uffizi – Florence, Italië
  • De grote bibliotheek van Alexandrië in Alexandrië, Egypte

U.S. Green Building Council® en LEED® zijn geregistreerde handelsmerken van het U.S. Green Building Council.