CO2-koelunits voor koelopslagDe vraag naar koelopslag en distributie blijft stijgen en dus is er steeds meer behoefte aan duurzame en innovatieve oplossingen die een betere regeling en beheer van het energieverbruik mogelijk maken. Bij Carrier zijn we experts in de koudeketensector en gespecialiseerd in het optimaliseren van prestaties en energieverbruik, terwijl uw hele faciliteit flexibel blijft.

Ons team van specialisten kan u tijdens het hele proces, van ontwerp tot levering en gebruik, helpen met de systemen en de laagste levenscyclus- en operationele kosten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw CO2-impact te minimaliseren en dat lukt met behulp van natuurlijke CO2-koelmiddelen.

Koelsystemen zijn verantwoordelijk voor meer dan 90% van het energieverbruik in distributiecentra voor koelopslag, maar met de expertise van Carrier kunt u erop vertrouwen dat u de meest efficiënte en duurzame oplossingen krijgt die beschikbaar zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen op het gebied van koelopslag en distributie.