Industriële koeleenheid Carrier is een toonaangevend leverancier van zeer efficiënte verwarmings- en koelsystemen en -diensten voor de industriële markt. Met meer dan 20.000 CO2-systemen in bedrijf zijn we pioniers op het gebied van CO2-koeling en blijven we de technologische ontwikkelingen op de markt leiden. Carrier streeft ernaar het beste koelmiddel aan te bieden afgestemd op de vereisten van elke toepassing en de wensen van de klant. Onze geavanceerde productieprocessen, gepatenteerde componenten en nieuwe materialen maken CO2 tot een efficiënte technologie voor uiteenlopende toepassingen, waaronder distributiecentra, koel en vrieshuizen, voedselverwerking, farmaceutica en processen, stadsverwarming, vrijetijdsvoorzieningen, ziekenhuizen en stadsverwarming.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan systemen om onze klanten en afnemers te ondersteunen, van plug & play,stand-alone koelsystemen tot complexe verwarmings- en koeloplossingen. Ons team van industriële specialisten biedt oplossingen op maat om het energieverbruik te beheren, levenscyclusoplossingen te bieden en ervoor te zorgen dat projecten worden geleverd met de meest optimale oplossingen op basis van de werkelijke vereisten van de klanten. Onze oplossingen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk, want we gebruiken natuurlijke koelmiddelen om het milieu te beschermen.

Als u wilt weten hoe Carrier u kan helpen met uw koel- en verwarmingsvereisten, kunt u hieronder contact met ons opnemen. Ons team levert innovatieve en duurzame oplossingen voor de industriële markt.

Contact opnemen