Ga naar hoofdinhoud
1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Over Ons

Carrier is ontstaan uit de uitvinding van de moderne airconditioning in 1902 door Willis Carrier en is nu wereldleider op het gebied van oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c
DE UITVINDING DIE DE WERELD VERANDERDE

In 1902 vond Willis Carrier met de moderne airconditioner eindelijk een oplossing voor klimaatbeheersing in gebouwen. Door deze uitvinding werden ontelbare soorten industrie mogelijk die een verbetering brachten voor de productiviteit, de gezondheid en het persoonlijk comfort.

Vandaag de dag zijn de innovaties van Carrier over de hele wereld en in bijna elk aspect van ons dagelijks leven te vinden. Wij zorgen voor een comfortabele en productieve omgeving, onafhankelijk van het klimaat buiten. We beschermen de wereldwijde voedselvoorziening door het behoud van de kwaliteit en versheid van voedsel en dranken. We zorgen voor gezondheid en welzijn door een correcte manier van transporteren en afleveren van medische goederen onder veeleisende omstandigheden mogelijk te maken. We bieden oplossingen, diensten en opleidingen die meewerken aan de duurzame bouwbeweging.

Dit is slechts een kleine selectie van de manieren waarop Carrier zich inzet om de wereld een betere plek te maken om in te leven, werken en spelen.

AAN KLANTWENSEN VOLDOEN

Carrier biedt uitgebreide oplossingen voor een breed scala aan toepassingen op het gebied van verwarming, airconditioning , koeling en meer.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Thuis

Miljoenen mensen vertrouwen op het leiderschap en de expertise van Carrier voor efficiënte oplossingen voor verwarming en koeling in huis.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
De bouw

Carrier bepaalt de norm op het gebied van prestaties, energiezuinigheid en duurzaamheid met airconditioningoplossingen, gebouwenbeheer en energiediensten voor de bouw.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Transportkoeling

De apparatuur voor transportkoeling, beheeroplossingen voor de koudeketen en reserveonderdelen van Carrier maken het veilig en betrouwbaar transporteren mogelijk van levensmiddelen, medische producten en andere bederfelijke waren naar klanten en bedrijven wereldwijd.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Bedrijfskoeling

Onze koeloplossingen voor levensmiddelenretailers zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat producten vers blijven, veilig zijn en er aantrekkelijk uitzien.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
Natural Leadership

Vanaf het allereerste begin is Carrier Leader geweest. Niet alleen omdat we een totaal nieuw en innovatief product maakten, maar ook omdat we daarbij de norm bepaalden voor een verantwoordelijk milieubeleid. Sinds 1994 zijn we koploper op het gebied van het afschaffen van ozon beschadigende koudemiddelen en het introduceren van veel van de meest energiezuinige systemen voor verwarming, airconditioning en koeling wereldwijd.

Het beschermen van het milieu en de beperkte natuurlijke grondstoffen zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. We erkennen het grote belang van het behoud van een verantwoordelijk evenwicht tussen het comfort dat we vandaag wensen en de wereld waarin we morgen leven.

Lees meer

Featured Stories

carrier-conservation-meter
Keeping Conservation Cool

The Carrier CO₂NSERVATION Meter demonstrates our ongoing commitment to the environment, and it isn't slowing down anytime soon.

blue-sky-lower-co2
Keeping Refrigeration Innovative

By using recycled carbon dioxide (CO₂) as a refrigerant instead of synthetic refrigerants, Carrier is helping balance sustainability with efficiency and performance in commercial refrigeration systems.

strawberries-in-containers
Keeping Strawberries Refrigerated

As delicate as they are delicious, strawberries must make an amazing journey to get from the field to your fingertips – and precise Carrier technology makes it all possible.

comfortable-girl-with-pet
Keeping Homes Warm

While the outdoor weather is beyond your control, Carrier’s efficient heating solutions ensure that the indoor forecast is always entirely up to you.

Speak Up
Het Speak Up-programma van Carrier biedt meerdere communicatiekanalen voor het melden van daadwerkelijke, vermoedelijke of potentiële schendingen van onze Ethische Code via één enkel platform dat toegankelijk is via een gratis nummer of webinzending. Beide opties maken het anoniem melden van dergelijke zorgen mogelijk.
Speak Up