Skip to main content

Carrier introduceert een programma voor gezonde gebouwen in Europa om klanten te helpen bij het verbeteren van gebouwen voor de gezondheid van de gebruikers

MONTLUEL, Frankrijk -

Geavanceerde oplossingen zorgen voor een gezonde, veilige, efficiënte en productieve binnenomgeving in commerciële gebouwen en meer


Terwijl mensen over de hele wereld zich aanpassen aan het nieuwe normaal, is de gezondheid van onze gebouwen en hoe dit de gezondheid van het personeel beïnvloedt van doorslaggevend belang geworden. Vandaag introduceert Carrier haar Healthy Buildings Program in Europa, een uitgebreid pakket geavanceerde oplossingen voor het helpen realiseren van een gezonde, veilige, efficiënte en productieve binnenomgeving voor commerciële gebouwen, gezondheidszorg, horeca, onderwijs en detailhandel. Ter ondersteuning hiervan, lanceert Carrier ook www.carrier.com/commercial/en/eu/ om klanten te helpen bij het consulteren van de experts van Carrier, zodat gebruik kan worden gemaakt van de voordelen van het brede programma technologieën voor gezonde gebouwen. Carrier is onderdeel van Carrier Global Corporation (NYSE:CARR) een wereldwijd toonaangevende leverancier van gezonde, veilige en duurzame gebouw- en koudeketenoplossingen.

    “COVID-19 heeft de belangrijke rol die gebouwen spelen bij het helpen van het waarborgen en beschermen van de publieke gezondheid versterkt,"aldus Didier Genois, Vice President en General Manager, HVAC Europe Air Conditioning. "Wanneer mensen weer terugkeren op het werk, hotels weer gasten ontvangen, scholen de studenten weer welkom heten en winkels weer open gaan, is de binnenluchtkwaliteit en een veilig gebouw van groot belang. Om het herstel van de economie succesvol te laten verlopen, moeten de mensen vertrouwen hebben in de veiligheid van de gebouwen die zijn binnengaan. Nieuwe technologieën zoals microscopische filtratiesystemen zijn verandert van "leuk om te hebben" naar "noodzakelijke" beschermingsmaatregelen. Het Healthy Buildings Program van Carrier kan helpen bij het realiseren van een gezondere en veiliger binnenomgeving als we teruggaan naar het nieuwe normaal”
Als medeoprichter van het International WELL Building Institute, is Carrier al lange tijd industriële voortrekker op het gebied van de ontwikkeling van de gezondheid van gebouwen voor het verbeteren van de persoonlijke gezondheid. Op dit moment is het van essentieel belang, dat de wereld de oplossingen en diensten beschikbaar heeft, die een gezonde omgeving mogelijk maken

    “De onderneming die de moderne airconditioning heeft uitgevonden is op unieke wijze in staat om expertise op het gebied van gezonde gebouwen te leveren," zegt Rajan Goel, leider van het Healthy Buildings Program van Carrier als hoofd van de Building Solutions Group. "Via het Healthy Buildings Program, zullen experts van Carrier nauw samenwerken met klanten bij niet alleen het ontwerpen maar ook bij het gebruik, onderhoud en upgraden van gebouwen die moeten beschermen wat het allerbelangrijkste is: de gezondheid van de gebruikers.

Het Healthy Buildings Program van Carrier zal putten uit een uitgebreid programma oplossingen en diensten die zijn ontwikkeld om de kwaliteit van de binnenlucht (IAQ) te helpen verbeteren en de buitenluchtventilatie te verhogen. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende:

Carrier Healthy Building Services

    Via het nieuwe BluEdge-serviceplatform is Carrier in staat tot nieuwe, eersteklas service- en aftermarket-dienstverlening. Op basis van onze ongeëvenaarde productkennis, voorziet het BluEdge-serviceplatform klanten van superieure service gedurende de levenscyclus van hun HVAC-apparatuur. Carrier levert expertdiensten zoals consultatie, implementatie en continue monitoring. Dankzij deze dienstverlening kunnen klanten de gebouwen veilig en efficiënt herstarten, onderhouden en upgraden. Deze omvatten:
        Beoordeling binnenluchtkwaliteit voor het testen van de luchtkwaliteit en ontwikkelen en implementeren van upgrades voor het helpen waarborgen van optimale filtratie, ventilatie, luchtstromen en regelingen. De experts van Carrier kunnen ook ondernemingsbreed IAQ-engineeringsnormen ontwikkelen en implementeren.

Carrier Healthy Buildings Technologies

Naast het uitgebreide aanbod van Carrier op het gebied van HVAC-, brandbeveiligings-, beveiligings- en regelproducten, omvat het Healthy Buildings programma van Carrier:
        Filtratie-technologieën, leverbaar in nieuwe apparatuur of als uitbreiding naderhand, inclusief verschillende eindfilters, HEPA-filters voor fijnstof. Carrier levert ook systemen die gebruik maken van UVC-licht en bipolaire ionisatie, die zijn bedoeld om ziekteverwekkers onschadelijk te maken en UV-fotokatalytische oxidatie voor het helpen verwijderen van vluchtige organische verbindingen en de binnenlucht te verbeteren.
        OptiCleanTM 39UV onderdrukmachine creëert druk om luchtverspreiding door verschillende secties van het gebouw te voorkomen. Wanneer onderdruk niet nodig is, kan de machine worden gebruikt als een lucht "scrubber" om lucht aan te zuigen, vervuilingen te verwijderen en schonere lucht weer de ruimte in te sturen.


Over Carrier
Carrier is opgericht door de uitvinder van moderne airconditioning en een wereldleider op het gebied van hoogtechnologische verwarmings-, airconditionings- en koelingsoplossingen. Carrier-experts bieden duurzame oplossingen die energie-efficiënte producten, gebouwregelingen en energiediensten integreren voor residentiële, commerciële, detailhandel-, transport- en cateringklanten. Carrier is onderdeel van Carrier Global Corporation een wereldwijd toonaangevende leverancier van gezonde, veilige en duurzame gebouw- en koudeketenoplossingen. Voor meer informatie gaat u naar www.Corporate.Carrier.com of volgt u @Carrier op Twitter.