Ga naar hoofdinhoud

Carrier Launches Velando® Compact Space Freezer: An Advanced Solution for Small Store Layouts

COLOGNE, Germany -

Carrier Launches Velando® Compact Space Freezer: An Advanced Solution for Small Store Layouts
Carrier Launches Velando® Compact Space Freezer: An Advanced Solution for Small Store Layouts

Carrier Commercial Refrigeration Europe heeft een nieuwe diepvriesglasdeurkast gelanceerd die retailers een combinatie van modern ontwerp, modulariteit en beste in zijn klasse energie-efficiëntie bieden. De Velando® Compact Space (CS) is dé ideale oplossing voor supermarkten en buurtwinkels op zoek naar meer vloeroppervlakte en een consistente winkel lay-out. Carrier is marktleider op het gebied van hightech oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling. Het bedrijf is onderdeel van UTC Building & Industrial Systems, een unit van United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

Kleine winkels met beperkte ruimte vereisen flexibele en efficiënte koelapparatuur. Met een diepte van 770 millimeter, levert de Velando CS een verhoogde vloeroppervlak productiviteit door het compacte ontwerp, samen met extra functies voor retailers om het gebruik van de winkelruimte te maximaliseren.

Het grote glasoppervlakte en de optionele panorama glazen kopschotten van de Velando CS zorgen voor verhoogde zichtbaarheid en verbeterde productpresentatie en - zonder kopschotten - is het meubel te mulitplexen. Door de onafgebroken installatie oplossing kunnen diepvriesglasdeurkasten uit de Velando serie voor een samenhangend geheel naadloos met elkaar verbonden worden. Beschikbaar in zowel stekkerklare als remote uitvoering, beschikt de diepvriesglasdeurkast over een geharmoniseerd ontwerp met stekkerklare en remote koelmeubelen voor een consistente winkel lay-out.

De Velando CS werkt met Carrier's baanbrekende CO2OLtec® systeem, met behulp van het natuurlijke koelmiddel kooldioxide (CO2), met een Global Warming Potential (GWP) van één, terwijl de stekkerklare variant gebruik maakt van het lage GWP koudemiddel R-290, beide compatibel met de aanstaande EU F-Gas verordening. Beide modellen zijn uitgerust met energiezuinige ventilatoren, elektronische temperatuurregeling, optionele LED verlichting en onverwarmde deuren voor een maximale efficiëntie.

Kleine winkels die een hogere mate van flexibiliteit in hun vriesoplossingen eisen, vinden wat zij zoeken in de Velando Compact Space diepvriesglasdeurkast; verhoogde vloeroppervlak productiviteit, energie-efficiëntie en een betere productdisplay," aldus Stefan Hemschemeier, directeur, Small Store programma, Carrier Commercial Refrigeration Europa.

De Velando CS past in het Carrier Small Store koelconcept, een programma dat oplossingen biedt voor de specifieke omstandigheden en eisen van kleine winkelformules. De koel- en vriesapparatuur in het Small Store programma komt tegemoet aan de optimale productpresentatie in beperkte winkelruimtes met behoud van een samenhangend ontwerp.

For additional information, visit www.carrier-refrigeration.com or follow Carrier on Twitter: @CarrierGreen.

About Carrier
Carrier is opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning en is marktleider in hightech oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling. De experts van Carrier leveren duurzame oplossingen - energiezuinige producten compleet met alle besturingselementen en elektriciteitsaansluitingen - voor woningen, showrooms, winkels, transportbedrijven en klanten in de voedingsmiddelensector. Carrier is onderdeel van UTC Building & Industrial Systems, een unit van United Technologies Corp., leidende leverancier aan de luchtvaartsector en bouwsystemenindustrie wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.carrier.com of volg @CarrierGreen op Twitter.