Ga naar hoofdinhoud

Carrier breidt het aanbod van E6 wandkoelingen uit met de Monaxis® en de MonaxEco® met verlaagd front versies

COLOGNE -

Carrier Commercial Refrigeration Europe heeft haar aanbod van E6 Monaxis® en MonaxEco® wandkoelingen uitgebreid met een versie met een extra verlaagd front. Deze 220 mm fronthoogte is ideaal voor retailers die er naar streven de productdisplay te maximaliseren, de omzetsnelheid te verhogen en de total cost of ownership te verlagen. Carrier, de wereldleider in high-tech oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling, is een onderdeel van UTC Building & Industrial Systems, een werkmaatschappij van United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

De nieuwe E6-wandkoelingen zijn nu af-fabriek beschikbaar in zowel open versies ("Monaxis") als versies met een glazen deur ("MonaxEco"). De extra verlaagde fronthoogte kon worden gerealiseerd door de hoogte van de poten, het constructief ontwerp en het waterafvoersysteem te optimaliseren. De versie met de standaard fronthoogte heeft vóór een hoogte van 295 mm. De extra verlaagde fronthoogte versie is 25 procent lager waardoor een display-opening van 1860 mm ontstaat. Dit resulteert in meer productfacing en toegankelijkheid van de producten.

De nieuwe E6 Monaxis met extra verlaagde fronthoogte beschikt over een innovatief temperatuurregelsysteem en een dubbel luchtgordijn waardoor de temperatuur in het koelmeubel altijd constant is. De open koeling biedt een M1-temperatuurprestatie die voldoet aan de ISO 23953 standaard en is zowel geschikt voor de meeste vlees en vis als voor zuivel en overige versproducten. De versie met de glazen deur biedt een M0-temperatuurprestatie volgens de ISO 23953 standaard en is geschikt voor alle soorten voorverpakte versproducten die gekoeld bewaard moeten worden zoals gehakt of geconserveerde worst.

Beide wandkoelingen zijn ontworpen om winkeliers de mogelijkheid te bieden zoveel mogelijk productfacing te genereren en tegelijkertijd de koeling efficiënter te maken door een combinatie van het toepassen van de nieuwste verdampers, hoogpresterende ventilatoren en een intelligent luchtstroomsysteem. Transparante afdekplaten van ventilatorwanden zorgen voor minder uitval tijdens onderhoud en zijn geplaatst aan de achterzijde voor een verhoogd hygiëneniveau en eenvoudig onderhoud.

"Ons doel is het leveren van innovatieve en energie-efficiënte oplossingen voor retailers," aldus James Nutting, directeur marketing bij Carrier Commercial Refrigeration, Europe. "Dankzij de toepassing van geavanceerde technologie en productiemethoden, en het gebruik van hoogwaardige materialen, heeft Carrier een belangrijke stap gezet in de evolutie van omzetstimulerende gekoelde wandmeubelen."

De E6 Monaxis wandkoeling en de MonaxEco wandkoeling met glazen deur combineren een energiezuinige werking met meer laadcapaciteit. De 25 millimeter afstand tussen de legplanken biedt meer presentatiemogelijkheden. Het aanbod van kopmeubelen dat beschikbaar is voor de Monaxis of de MonaxEco in eilandopstelling is ideaal en flexibel om ingepast te worden in een breed scala van winkelconcepten.

De glazen kopschotten van de nieuwe meubels bieden een glazen oppervlak dat meer dan 10 procent groter is dan bij de vorige E5-serie waardoor de producten nog beter zichtbaar zijn. Handige accessoires zijn: product- en prijsrails en verschillende LED-verlichtingskleuren voor een optimale product display.

"De nieuwe E6 Monaxis wandkoeling brengt producten dichter bij de klant omdat deze is ontworpen voor een aantrekkelijker presentatie van de koopwaar met een maximale display-opening," aldus Patrice Boutillot, directeur van het programma om de nieuwe E6 generatie wandkoelingen te lanceren.

Voor meer informatie over de Monaxis en MonaxEco wandkoelingen kunt u terecht op www.carrier-refrigeration.com. Voor een overzicht van hoe het bedrijf zich inzet voor duurzaamheid kunt u terecht op www.NaturalLeader.com of kunt u @CarrierGreen volgen op Twitter.

Over Carrier
Carrier is opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning en is de wereldleider in high-tech oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling. De experts van Carrier bieden duurzame oplossingen waarbij ze energie-efficiënte producten integreren, besturingen en energieservices bouwen voor woningen en bedrijfsgebouwen, en voor klanten in de sectoren groothandel, transport en foodservices. Carrier is een onderdeel van UTC Building & Industrial Systems, een eenheid van United Technologies Corp., een toonaangevende leverancier voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, en de bouwindustrie overal ter wereld. Ga voor meer informatie naar www.carrier.com of volg @CarrierGreen op Twitter.