Ga naar hoofdinhoud

Carrier Commercial Refrigeration introduceert twee nieuwe gekoelde impulsmeubelen

MAINZ, Duitsland -

In reactie op de toenemende vraag naar de verkoop van gemaksvoeding, introduceert Carrier Commercial Refrigeration twee moderne en flexibele koeleilanden voor supermarkten, gemakswinkels en hypermarkten in Europa: de Areor® total transparency en het EasyCubeTM koeleiland. Ze behoren tot de volgende generatie koeloplossingen van Carrier die verkoopmogelijkheden maximaliseren. Carrier Commercial Refrigeration is onderdeel van Carrier, een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve technologieën voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC), koeling, brand, beveiliging en gebouwautomatisering.

Carrier producten zijn ontworpen met de behoeften van elk winkeltype in gedachten. Deze nieuwe impulsmeubelen bieden een natuurlijke en compacte koeloplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Of het nu voor een supermarkt, een hypermarkt of een gemakswinkel is, de Areor Total Transparency toont gekoelde grab-and-go producten aan klanten, terwijl de energie-efficiëntie is verbeterd t.o.v. eerdere modellen. Dit stekkerklare koeleiland biedt een uitstekende productzichtbaarheid, biedt gemaksvoeding aan klanten en genereert verkoop. De vlakke glazen oppervlakken zijn eenvoudig schoon te maken en krasbestendig en zorgen voor een lange levensduur. De mogelijkheid om in een rij-opstelling te multiplexen, biedt mogelijkheden voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De meubelen zijn verkrijgbaar als open eilanden of met glazen schuifdeksels.

Gemaakt voor een groter productvolume, is het stekkerklare koeleiland EasyCube zeer transparant en aanpasbaar en biedt elke winkel een aantrekkelijke productpresentatie. Een belangrijk kenmerk van het EasyCube koeleiland is de ergonomische hoogte, die eenvoudige toegang tot de producten biedt. Het koeleiland kan als vrijstaand meubel worden geplaatst om een eyecatcher in een kleine winkel te worden, of kan worden gecombineerd in lijn- of blokopstelling om het vloeroppervlak optimaal te gebruiken. Het EasyCube koeleiland wordt gebruikt om het promotiegebied te upgraden en uit te breiden om de verkoop te verhogen.

De nieuw ontwikkelde meubelen van Carrier zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik bij dagelijks gebruik en onderhoud. De Areor Total Transparency biedt een uitschuifbaar verdamperblok, die gemakkelijke toegang geeft tot de hoofdcomponenten van het meubel. De meubelen kunnen worden aangepast aan individuele winkelconcepten en productlijnen. Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor verschillende verkoopstrategieën.

Ga voor meer informatie over ons productaanbod en onze duurzame oplossingen naar www.carrier-refrigeration.com.

Over Carrier
Carrier is opgericht door de uitvinder van moderne airconditioning en is 's werelds leider op het gebied van geavanceerde technologie voor verwarming, airconditioning en koeling. Carrier experts bieden duurzame oplossingen, integratie van energie-efficiënte producten, gebouwbesturing en energiediensten voor residentiële, commerciële, retail-, transport- en foodservice-klanten. Carrier Commercial Refrigeration is een onderdeel van Carrier, een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve technologieën voor HVAC, koeling, brand, beveiliging en gebouwautomatisering. Voor meer informatie, bezoek www.carrier.com of volg @SmartColdChain op Twitter.

carrier-easy-cube-chiller-island-news

EasyCube Chiller island

carrier-areor-total-transparency-counter-island-news

Areor Total Transparency Counter Island